Cine o salvează pe Britney Spears? Artista trece printr-o perioadă dificilă: „Are nevoie de ajutor până nu e prea târziu“

Cine o salvează pe Britney Spears? Artista trece printr-o perioadă dificilă: „Are nevoie de ajutor până nu e prea târziu“

Britney Spears are probleme.

Felul în care solista poate trece de la extaz la agonie ne-a surprins de atâtea ori, iar perioada de izolare a dat noi motive de îngrijorare apropiaţilor ei. N-a fost o perioadă uşoară pentru nimeni, însă Britney nu se numără printre vedetele stabile psihic, care să ducă izolarea uşor, mai ales după ultimii ani mai degrabă de fiere decât de miere.

Ştiri pe aceeaşi temă

O postare de la finele lunii iulie a stârnit, din nou, rumoare în rândul fanilor şi i-a îngrijorat familia. Interpreta melodiei Toxic susţine că „s-a lăsat dusă de val...cu henna“. Mai exact, după ce s-a expus la soare până la arsuri, ea şi-a lipit tatuaje temporare de culoare albă şi s-a pozat în bikini.

Un prieten a declarat pentru revista americană People că Britney a stat o zi întreagă să-şi lipească acele abţibilduri pe tot trupul şi nu părea în apele ei. Însă acesta este doar unul dintre selfie-urile „de colecţie“ pe care cântăreaţa ni le serveşte în ultimele luni. De altfel, ea a recunoscut de bună voie pentru fanii ei că ceea ce face o face pentru că are nevoie de atenţie. Şi poate chiar are, de vreme ce bătălia din tribunale pare să o afecteze foarte tare.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările