Cine este Michael Polanski, noul iubit al cântăreţei Lady Gaga

Cine este Michael Polanski, noul iubit al cântăreţei Lady Gaga

Michael Polansky şi Lady Gaga sunt împreună de o lună FOTO Instagram

Cântăreaţa Lady Gaga (33 de ani) are un nou iubit, pe Michael Polansky (37 de ani), un antreprenor de succes şi un nume cunoscut în domeniul IT-ului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lady Gaga are un nou bărbat în viaţa ei. După ce a rupt logodna cu Christian Carino şi a avut o scurtă relaţie cu inginerul de sunet din echipa ei, Dan Horton, cântăreaţa a început anul 2020 alături de antreprenorul Michael Polansky, scrie harpersbazaar.com.
 
Lady Gaga are o relaţie de peste o lună cu Michael Polansky. Ei au fost văzuţi împreună înainte de a fi surprinşi sărutându-se în Las Vegas.    
 

Cine e Michael Polansky, noul iubit al lui Lady Gaga

Noul iubit al lui Lady Gaga, alături de care a fost prezentă la finala Super Bowl 2020, este CEO al companiei Parker Group şi al Fundaţiei Parker, ambele aparţinând lui Sean Parker, unul dintre primii investitori ai Facebook şi fondator al programului Napster, una dintre primele platforme de descărcare gratuită de muzică din lume.
 
Michael Polansky este un nume cunoscut în lumea IT-ului. Este absolvent al Universităţii Harvard şi un antreprenor de succes. 
 
O sursă citată de presa britanică a afirmat despre Michael Polansky că „este un tip foarte deştept, serios, care a preferat întotdeauna discreţia“. 
 
Michael Polansky şi Lady Gaga, la Super Bowl FOTO Getty Images/Harper's Bazaar

Michael Polansky şi Lady Gaga au fost văzuţi pentru prima data în jurul Anului Nou

Lady Gaga şi Michael Polansky au fost văzuţi sărutându-se pe balconul hotelului din Miami, în weekend, şi ţinându-se de mână şi sărutându-se în Las Vegas, în ajunul Anului Nou. O sursă apropiată a declarat recent pentru E! News că artista e „înnebunită“ după noul său iubit.
 
Mai mult, cei doi au fost împreună la finala Super Bowl 2020. Bărbatul a stat în public împreună cu mama cântăreţei, Cynthia Germanotta. O sursă apropiată a spus că Polansky şi Lady Gaga s-au cunoscut la o petrecere a companiei Parker Group în decembrie 2019.
 
Gaga l-a prezentat deja pe Polansky, noul ei iubit, pe Instagram, prin intermediul unei fotografii în care apare în braţele bărbatului, în timp ce acesta o priveşte.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We had so much fun in Miami. Love to all my little monsters and fans, you’re the best! ❤️

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările