Cine este Ioana, fiica adoptată a Angelei Gheorghiu: „Am considerat-o fetiţa mea de la început. Dar, efectiv, s-a întâmplat când avea 6 ani“

Cine este Ioana, fiica
adoptată a Angelei Gheorghiu: „Am considerat-o fetiţa
mea de la început. Dar, efectiv, s-a întâmplat când avea 6 ani“

Ioana (stânga) şi Angela Gheorghiu FOTO facebook

Angela Gheorghiu o creşte pe Ioana de pe vreme în care fetiţa avea 6 ani. Spune că a considerat-o din prima clipă fiica ei, dar viaţa a făcut ca aceasta să rămână fără părinţi, devenind cu adevărat copilul legitim al sopranei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Soprana Angela Gheorghiu nu are copii biologici, însă o iubeşte pe Ioana ca şi când ar fi propria fiică. Adolescenta este fiica Elenei, sora Angelei Gheorghiu, care a decedat în 1996 într-un cumplit accident de maşină. La vremea la care fetiţa avea doar 11 ani, s-a stins din viaţă şi tatăl ei. Astfel că Angela Gheorghiu a adoptat-o pe fiica surorii ei.

„Am considerat-o fetiţa mea de la început. Am zis „avem copil“ dar, efectiv, s-a întâmplat când avea 6 ani. Pe Ioana am văzut-o prima oară pe scenă, la Covent Garden. Făceam „Turandot“, eram machiată şi îmbrăcată în chinezoaică, nu m-a recunoscut. Deja vorbea engleza cu toată lumea. Împreună cu mama şi tata au nimerit exact în timpul actului doi. Au venit direct de la aeroport, i-am văzut de pe scenă. Cântam şi i-am văzut în culise, mama, tata, Ioana. Am avut nişte emoţii…', a povestit în trecut soprana, potrivit Libertatea.

Ioana a locuit la Londra, alături de Angela Gheorghiu şi de fiica tenorului Alagna, Ornella.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările