Cine a fost prima soţie a lui Adrian Năstase. După divorţ, aceasta a cunoscut succesul în America

Cine a fost prima soţie a lui Adrian Năstase. După divorţ, aceasta a cunoscut succesul în America

Adrian Năstase are 70 de ani.

Adrian Năstase s-a remarcat graţie vieţii sale politice, a ocupat zeci de ani funcţii publice, a fost activ în partidul din care a făcut parte, ba chiar a candidat la alegerile din 2004 pentru a deveni preşedintele ţării. Viaţa personală a ţinut-o mai departe de ochii curioşilor, însă a ieşit la lumină faptul că Daniela Năstase nu e prima soţie, acesta a mai fost căsătorit o dată.

Adrian Năstase a spus în repetate rânduri că soţia lui Dana este marea sa dragoste, însă puţin ştiu că politicianul mai are o căsătorie la activ. Cu zeci de ani în urmă, Adrian Năstase a fost căsătorit cu fiica unui cunoscut demnitar. Era foarte tineri pe atunci, discuţiile au apărut rapid, la fel şi divorţul. De-a lungul anilor, niciunul dintre ei nu a făcut declaraţii despre povestea de iubire sau despre divorţ, însă Mădălin Voicu cunoaşte aspecte din viaţa celor doi, ca soţ şi soţie.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările