Cine e femeia părăsită de Prinţul William când s-a îndrăgostit de Kate

Cine e femeia părăsită de Prinţul William când s-a îndrăgostit de Kate

foto: arhivă

Relaţia dintre Prinţul William şi Kate Middleton nu a pornit tocmai cu dreptul! Deşi a fost dragoste la prima vedere, amândoi erau implicaţi în alte relaţii amoroase la momentul respectiv.

Ştiri pe aceeaşi temă

Puţini ştiu că la momentul în care actualii Ducii de Cambridge şi-au început relaţia, Kate era într-o relaţie cu un alt bărbat, pe care, însă, l-a părăsit ulterior pentru viitorul Rege al Marii Britanii. Surprinzător e că nici William nu era tocmai liber când a văzut-o pe Kate defilând în deja - celebra rochie-plasă şi s-a îndrăgostit de ea.

Cu cine avea o relaţie Prinţul William, la acea vreme? Cu o altă colegă de facultate, pe nume Carley Massy-Birch. Cei doi s-au cuplat în timpul primului semestru, iar William a fost cucerit de latura populară a lui Carley. ”Sunt o fată de la ţară. Cred că asta a fost ce ne-a legat. William era cu un an mai mare şi s-a întâmplat să ne întâlnim pe holurile St. Andrews.”, povestea Carley, în urmă cu câţiva ani.

Iată cum arată Carley, dar şi cum a fost relaţia cu Prinţul William până s-o întâlnească pe Kate!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: