FOTO Cine e „ducele“, cel mai sexy actor al momentului la Netflix. „Dacă am îndurat atâta vreme un Isus alb, putem suporta şi un duce negru“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Ducele "Regé-Jean Page FOTO Profimedia
"Ducele "Regé-Jean Page FOTO Profimedia

Cea mai recentă producţie Netflix, serialul „Bridgerton“, lansat de Crăciun, face furori în întreaga lume. Seria se află şi în preferinţele românilor, la fel şi actorul Regé-Jean Page, care interpretează rolul principal: ducele Simon Basset.

Acţiunea din serialul „Bridgerton“ are loc în perioada Regenţei de la sfârşitul erei georgiene (începutul anilor 1800), la Londra. Producţia spune povestea familiei Bridgerton: văduva Bridgerton şi cei opt copii ai săi, patru fete şi patru băieţi. Serialul se bazează pe romanele scriitoarei Julia Quinn, a căror acţiune e plasată în înalta societate londoneză, când debutantele sunt prezentate la curte şi caută cel mai bun partener pentru o căsătorie.

Peisajele idilice, sutele de costume de epocă şi povestea romantică au cucerit rapid publicul. Dar, mai mult ca orice, s-a remarcat tânărul actor Regé-Jean Page, care îl interpretează pe ducele de culoare Simon Basset, un burlac râvnit de toate debutantele din Londra, dar şi de multe dintre telespectatoarele Netflix.

Născut dintr-un tată englez, preot, şi o mamă africană, soră medicală, Regé-Jean Page şi-a petrecut copilăria în ţara sa natală, Zimbabwe, în capitala Harare. Apoi s-a mutat la Londra pentru a urma şcoala gimnazială şi s-a stabilit în Mare Britanie.

Citeşte aici povestea de viaţă a celui mai sexi actor al momentului, care mărturiseşte că este un romantic incurabil, şi vezi cum arăta în copilărie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite