Cine e câştigătoarea Miss Universe 2019: „Am crescut într-o lume în care o femeie care arată ca mine nu e considerată frumoasă“ FOTO

Cine e câştigătoarea Miss Universe 2019: „Am crescut într-o lume în care o femeie care arată ca mine nu e considerată frumoasă“ FOTO

Zozibini Tunzi (foto centru) este câştigătoarea titlului Miss Universe 2019 FOTO Guliver/Getty Images

Zozibini Tunzi a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din Univers, în cadrul galei Miss Universe 2019, care a avut loc duminică noapte, în Atlanta, SUA.

Ştiri pe aceeaşi temă

Câştigătoarea celei de-a 68-a ediţii Miss Universe este Zozibini Tunzi, reprezentanta Africii de Sud, în vârstă de 26 de ani, scrie cnn.com.
 
Miss Universe a fost aplaudată după ultimul ei discurs, o noutate în competiţie, în care a afirmat că va face orice pentru a încuraja tinerele să aibă încredere în ele. 
 
„Am crescut într-o lume în care o femeie care arată ca mine - cu tipurile mele de piele şi păr - nu a fost niciodată considerată frumoasă. Cred că astăzi este timpul ca acest lucru să se oprească. Vreau ca cei mici să se uite la mine şi să îmi vadă chipul şi să îşi vadă feţele reflectate în a mea“, a spus Zozibini. 
Zozibini Tunzi a participat de două ori la Miss Africa de Sud FOTO Guliver/Getty Images
   

Zozibini Tunzi, originară din Tsolo, Africa de Sud, este o susţinătoare şi o activistă a drepturilor femeii şi a egalităţii. Una din campaniile pe care le susţine este „HeForShe“, o organizaţie reprezentată de celebrităţi precum Emma Watson, notează Hollywood Life.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zozibini Tunzi (@zozitunzi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zozibini Tunzi (@zozitunzi) on

   
 

Miss Universe 2019, Zozibini Tunzi, a absolvit Facultatea de Relaţii Publice

Câştigătoarea competiţiei de frumuseţe este de profesie specialist în Relaţii Publice. Are o diplomă de licenţă în relaţii publice şi managementul imaginii, absolvind Universitatea de Tehnologie din Cape Peninsula, în 2018. Şi-a completat studiile cu o diplomă de licenţă în tehnologie în relaţii publice, tot la Cape Peninsula, cu puţin timp înainte de a câştiga Miss Africa de Sud. A susţinut un stagiu de practică în timpul facultăţii în departamentul de PR al Ogilvy Cape Town.
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zozibini Tunzi (@zozitunzi) on

 
Zozibini a participat la Miss Africa de Sud de două ori, prima dată fiind în 2017, când a fost eliminată înainte de finală. 
 
Zozibini este reprezentanta Africii de Sud FOTO Facebook Miss Universe
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Phoenix Rising! 🔥 #missSouthAfrica #MissUniverse

A post shared by Zozibini Tunzi (@zozitunzi) on

 
Pe podiumul finalistelor concursului de frumuseţe, care  a avut loc anul acesta la Tyler Perry Studios din Atlanta şi în cadrul căruia au participat 90 de ţări, au mai urcat Miss Mexic, Sofía Aragón (25 de ani), şi Miss Puerto Rico, Madison Anderson (24 de ani).
 
Miss Mexic Sofía Aragón, Miss Puerto Rico Madison Anderson şi Miss Universe Zozibini Tunzi, pe podiumul Miss Universe 2019 FOTO Guliver/Getty Images
 
Competiţia Miss Universe 2019, la care marele premiu a fost în valoare de aproximativ 250.000 de dolari, a marcat şi o premieră. Miss Myanmar, Swe Zin Htet, a fost prima concurentă care şi-a recunoscut în mod public orientarea sexuală, declarând că este lesbiană. Aceasta a fost eliminată înainte de finală.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: