Cine sunt cele două surori mai mari ale Dianei? Una s-a iubit cu Charles, cealaltă n-a mai vorbit cu prinţesa mai mult de un an

Cine sunt cele două surori mai mari ale Dianei? Una s-a iubit cu Charles, cealaltă n-a mai vorbit cu prinţesa mai mult de un an

Lady Diana cu una dintre surori. Foto: Getty

Sora lor mai mică a fost şi încă este una dintre cele mai cunoscute persoane din lume. Vorbim, bineînţeles, despre regretata Lady Diana.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ciuda celebrităţii rudei lor, cele două surori ale Dianei au dus existenţe aproape anonime, deşi, în particular, au rămas foarte apropiate de nepoţii lor, Prinţii William şi Harry.

Este vorba despre Lady Sarah McCorquodale şi Lady Jane Fellowes, despre care se spune că au fost destul de apropiate de sora lor mai mică (pe lângă ele, Diana mai are un frate, Charles).

Lady Sarah, despre care se spune că are personalitatea cea mai exuberantă dintre cele trei surori, este cea care le-a făcut cunoştinţă lui Charles şi Dianei, după ce chiar ea a a avut o scurtă relaţie cu prinţul, una care s-a terminat după ce sora Dianei a vorbit în presă despre el.

Citeşte mai departe aici...

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările