Cine este Alina-Maria Binder, viitoarea soţie a Prinţului Nicolae

Cine este Alina-Maria Binder, viitoarea soţie a Prinţului Nicolae

Alina-Maria Binder şi Nicolae Medforth-Mills se vor căsători în vara anului viitor FOTO Facebook

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai şi fost Principe al României, a anunţat că se va căsători cu Alina-Maria Binder, o tânără discretă, pasionată de aviaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alina-Maria Binder (29 de ani) şi Nicolae Medforth-Mills (32 de ani) se vor căsători în vara anului viitor, după ce nepotul Regelui Mihai a făcut cererea în căsătorie în urmă cu o lună, în timpul vacanţei petrecute împreună în Cornwall.
 
Alina-Maria Binder a făcut Şcoala de Muzică şi Arte Plastice din Bucureşti şi a terminat Colegiul Naţional I.L. Caragiale. Ulterior, a studiat la Academia de Studii Economice (ASE) şi a absolvit un master în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană la SNSPA, potrivit datelor publicate pe contul personal de Facebook
 
În ceea ce priveşte cariera profesională, Alina-Maria Binder s-a ocupat de relaţia cu presa pentru Asociaţia Aviatorilor. 
 
De altfel, tânăra este pasionată de aviaţie şi, potrivit unui anunţ făcut pe Facebook, urmează un curs pentru a putea obţine un atestat de copilot. 
 
FOTO Arhivă Personală Alina-Maria Binder 
FOTO Arhivă Personală Alina-Maria Binder 
 
Cât despre viaţa privată, Alina-Maria Binder este o persoană extrem de discretă. Totuşi, în trecut a atras atenţia presei datorită relaţiei pe care a avut-o cu Sebastian Blaga, fiului fostului co-preşedinte PNL, Vasile Blaga. Cei doi au fost împreună mai bine de şase ani şi o perioadă au locuit împreună în Germania, la München. Anul trecut, presa tabloidă scria că, deşi cei doi s-ar fi logodit, au pus capăt relaţiei, unul dintre motive fiind că Sebastian Blaga s-a stabilit în oraşul german, în timp ce Alina-Maria Binder a hotărât să revină în România. 
 
În ceea ce priveşte relaţia cu Prinţul Nicolae, cei doi au fost surprinşi prima dată împreună în 2016, la botezul copilului Prinţului Jean de Orléans. Însă, ei se cunoşteau de mai multă vreme. În luna mai a anului 2015, Alina-Maria Binder a participat la Maratonul Regal de la Palatul Elisabeta, condus de Prinţul Nicolae. De asemenea, în trecut, tânăra ar fi donat bani pentru a susţine una dintre acţiunile caritabile ale Prinţului. 
 
Astăzi, 21 august, Prinţul Nicolae a anunţat logodna prin intermediul unui comunicat publicat pe Facebook: „Alina este o persoană foarte specială pentru mine şi îmi doresc ca împreună să păşim într-un nou şi asumat capitol al vieţii noastre ... De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moştenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună.“

Inelul de logodnă ales pentru viitoarea mireasă este safir cu diamante şi are inscripţionate numele celor doi şi data de 29 iulie 2017, zi în care a cerut-o în căsătorie şi ziua în care s-au împlinit doi ani de când s-au cunoscut, potrivit Televiziunii Române. 
 
Regele Mihai a răspuns nepotului său, urându-i fericire şi pace sufletească, precum şi puterea de a lua decizii corecte. Majestatea Sa a menţionat, încă o dată, că decizia de a retrage titlul de Orincipe al României şi calificativul de Alteţă Regală, precum şi decizia de a-l scoate pe Nicolae din linia de succesiune rămân neschimbate, după căsătoria acestuia. 
 
Prinţul Nicolae a fost dezmoştenit în luna august 2015. El a fost exlus din linia dinastică, potrivit unui comunicat ce a fost dat publicităţii de reprezentanţii Casei Regale în care se anunţa decizia. Nu a fost însă dat un motiv clar, dar se lăsa de înţeles că stilul de viaţă al lui Nicolae ar fi dus la luarea deciziei.
 
„Aceasta nu este o pedeapsă, ci a fost o decizie a regelui pentru viitor, după ce acesta a observat comportamentul nepotului său în public şi în privat, decizia fiind luată în asentiment“, a explicat, la vremea respectivă, consilierul personal al familiei regale, Ion Luca Vlad.
 
La momentul respectiv, s-a speculat însă că Regele Mihai a luat această decizie deoarece fosta iubită a Prinţului, Nicoleta Cîrjan, a declarat că fetiţa pe care a născut-o la începutul anului 2016 este copilul lui Nicolae, însă Prinţul a negat de fiecare data acest lucru.
 
 
citeste totul despre: