Cindy Crawford, şedinţă foto provocatoare la 49 de ani: fostul model a pozat fără sutien

Cindy Crawford, şedinţă foto provocatoare la 49 de ani: fostul model a pozat fără sutien

Cindy Crawford a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model FOTO AP

Fostul top-model Cindy Crawford (49 de ani) a realizat o altă şedinţă foto inedită în care a purtat o richie albă din dantelă care i-a lăsat sânii la vedere. Recent, Crawford a pozat în lenjerie intimă pentru revista „Marie Claire“, fanii apreciindu-i aspectul natural.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cindy Crawford a pozat în cadrul unei sesiuni misterioase pe plaja din Malibu într-o rochie albă, cu găuri, din dantelă, care a lăsat la vedere părţi ale pielii, scrie „Daily Mail“. Fostul model nu a purtat sutient şi a realizat mai multe fotografii stând în picioare, dar şi pe nisipul plajei din Malibu. Aceasta a schimbat trei rochii de culori diferite, alături de ea apărând un model necunoscut care a pozat într-o rochie aurie, asemănătoare uneia purtate de Crawford.

De curând, Cindy Crawford a fost lăudată pentu o altă şedinţă foto realizată pentru revista „Marie Claire“ în care şi-a lăsat corpul la vedere, semnele trecerii timpului fiind vizibile. Fanii au apreciat faptul că modelul nu a apelat la retuşuri cu ajutorul programului Photoshop şi a arătat aspecte naturale ale frumuseţii sale. Versiunea americană a revistei a lansat o declaraţie în care a specificat că imaginile pun în lumină „un corp care sfidează aşteptările - real, onest, superb“. Totodată, fanii acesteia au lăudat decizia fostului supermodel de a poza „natural“, apreciind „inspiraţia, frumuseţea şi veridicitatea pozelor“.

 

„Chiar cred că, la orice vârstă, este necesar să te simţi comfortabil în propria piele. Ceea ce te face atractivă este încrederea în sine. Asta e ceea ce oamenii văd“, spunea Cindy Crawford la momentul lansării pozelor, cu privire la adevărata frumuseţe a unei femei. „Nu am fost niciodata una dintre fetele acelea slabe care puteau să mânânce ce doreau, am făcut exerciţii şi am mâncat corect. În acelaşi timp, încerc să fiu un bun model pentru fiica mea prin aceptarea felului în care arăt, fără să spun «Oare asta mă face să par grasă?» sau «Nu pot să mănânc» sau «Sunt la dietă». Vreau să duc mai departe exemplul meu. Dacă merg cu ea să mâncăm îngheţată nu înseamnă că eu voi mânca foarte puţină. Nu vreau să o fac să creadă că prin a avea grijă de tine înseamnă să te lipseşti de anumite lucruri şi să nu te distrezi“, a mai declarat Crawford.

Cindy Crawford, care a fost desemnată cel mai bine plătit top-model în clasamentul revistei „Forbes“ din 1995 şi a fost imaginea unor branduri de lux precum Versace şi Omega, a lansat în ultimii ani mai multe produse proprii, inclusiv o gamă de produse cosmetice intitulată Meaningful Beauty.

Cindy Crawford, pe nisipul de pe plaja din Malibu FOTO Daily Mail

Cindy Crawford, în timpul şedinţei foto FOTO Daily Mail

Cindy Crawford FOTO Daily Mail

Cindy Crawford a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model. Ea a ocupat poziţia a treia în clasamentul „40 Hottest Hotties of the 90s“ alcătuit de televiziunea VH1. Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările