Cindy Crawford lansează o carte în 2015, pentru a marca împlinirea a 50 de ani

Cindy Crawford lansează o carte în 2015, pentru a marca împlinirea a 50 de ani

Cindy Crawford, alături de soţul ei, Rande Gerber FOTO Reuters

Fostul top-model Cindy Crawford va lansa în toamna lui 2015, dată ce coincide cu împlinirea vârstei de 50 de ani, o carte în care va împărtăşi secretele carierei sale de succes, scrie tabloidul „Daily Mail“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Crawford, în vârstă de 48 de ani, a dezvăluit că volumul va apărea la prestigioasa editură Rizzoli şi că va fi mai mult decât o înşiruire de fotografii. 
 
„Nu va fi doar o carte cu poze de pus pe măsuţa din sufragerie, deşi conţine şi fotografii. Nu este o biografie, ci un fel de carte-hibrid. Va apărea în toamnă, înainte să împlinesc 50 de ani (pe 20 februarie 2016 – n.r.)“, a explicat fostul top-model american.
 
Deşi nu mai apare la fel de des în faţa camerelor de luat vederi, – Crawford a fost imaginea brandurilor Versace şi Guess în anii '80, iar în 1995 a fost desemnată cel mai bine plătit top-model de către revista Forbes –, Crawford are numeroase afaceri. În ultimii ani a lansat mai multe produse proprii, inclusiv o gamă de produse cosmetice intitulate Meaningful Beauty. 
 
„Frumuseţea se schimbă odată ce înaintez în vârstă. Întotdeauna am considerat că frumuseţea şi încrederea în propria persoană sunt sinonime. Dacă te simţi încrezător, asta vor vedea şi ceilalţi. Mereu îi sfătuiesc pe oameni să se prefacă până obţin ceea ce-şi doresc“, a mai declarat Crawford. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările