Cindy Crawford şi Claudia Schiffer, suveranele de pe catwalk

În anii '90, moda se făcea după chipul şi asemănarea lor. Doar tocmai pentru cele două zeiţe ale podiumului s-a inventat cuvântul „supermodel"!

Frumuseţa s-a născut aici

Cynthia Ann Crawford (45) a venit pe lume pe 29 februarie 1966, în Illinois, SUA. Peste 16 ani, ochii cunoscători ai unui fotograf au fost atraşi de eleva care încerca să câştige un ban de buzunar pe timpul verii. O poză reuşită a fost de-ajuns pentru ca Cindy să intre cu dreptul în lumea modei.

Claudia Schiffer (40) este un frumos „produs de export" nemţesc. Blonda a văzut lumina zilei pe 25 august 1970, la Rheinberg. În liceu, era frustrată din cauza celor 1,80 metri ai săi. Dar tocmai datorită înălţimii i-a sărit în ochi boss-ului agenţiei de modele Metropolitan, într-un club din Düsseldorf.

IQ

Frumoasă şi proastă? Nu şi Cindy! După ce-a absolvit liceul cu cea mai mare medie, vedeta a obţinut o bursă de studiu a ingineriei chimice la Universitatea Northwestern. Putea deveni cel mai sexy chimist din SUA, dar a preferat să fie cel mai atrăgător manechin din lume.

Blondina, care pare o clonă a lui Brigitte Bardot, nu-i nici ea o superficială. Vorbeşte fluent engleza şi franceza şi a lucrat la firma de avocatură a tatălui ei, înainte de-a deveni model.

Citiţi articolul complet pe Okmagazine.ro.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările