Chuck Norris, la un pas să rămână văduv: „Am fost speriat de moarte”

Chuck Norris, la un pas să rămână văduv: „Am fost speriat de moarte”

FOTO Shutterstock

Legendarul actor Chuck Norris, expert în arte marţiale, producător de film şi regizor, acum în vârstă de 81 de ani, a fost un model pentru generaţii întregi. După ce începând din 1968 a fost unul dintre durii de la Hollywood, recent a dezvăluit că ceva l-a speriat de moarte în urmă cu mai bine de patru ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cunoscut din rolurile antologice în care a jucat alături de Bruce Lee şi din serialul „Walker, poliţist texan”, Chuck Norris, 81 de ani, a acceptat recent să acorde un interviu despre viaţa lui personală.

Deşi s-a ţinut departe de scandaluri şi de paparazzi, Norris a recunoscut că în 2017, când starea de sănătate a soţiei lui Gena s-a deteriorat rapid din cauza nenumăratelor analize de Imagistică prin Rezonanţă Magnetică (IRM), „a fost îngrozit de moarte”. Gena O’Kelley, de 59 de ani, soţia lui Chuck Norris a fost să facă analize şi după ce i-a fost administrată o injecţie în corp înainte de a fi pusă la aparat s-a simţit rău. A avut senzaţia că are carnea pe ea.

Citeşte continuarea pe Click!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările