Christina Applegate s-a căsătorit. Rochia de mireasă a fost creaţia designerului român Maria Lucia Hohan

Christina
Applegate s-a căsătorit. Rochia de mireasă a fost creaţia
designerului român Maria Lucia Hohan

Martyn LeNoble a fost un adevărat sprijin pentru soţia sa în momentele dificile

Actriţa americană în vârstă de 41 de ani s-a măritat cu basistul Martyn LeNoble. Pentru ceremonia privată desfăşurată sâmbătă seară, Applegate s-a îmbrăcat într-o rochie semnată de Maria Lucia Hohan, creatoarea de modă a vedetelor de la Hollywood.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit revistei „People“, cei doi şi-au unit destinele în Los Angeles, în cadrul unei petreceri private, la care au asistat doar prietenii apropiaţi şi membrii familiei.

Protagonista din „Everything Is Going to Be Just Fine“ şi-a completat ţinuta semnată de Maria Lucia Hohan cu verighete marca Neil Lane. Applegate şi Martyn sunt împreună de patru ani şi au împreună o fetiţă de doi ani, Sadie.

Actriţa a recunoscut că relaţia a ajutat-o să depăşească perioada dificilă în care şi-a extirpat parţial sânii „Martyn a fost un suport extraordinar pentru mine. Fără el, nu ştiu dacă aş fi putut să depăşesc situaţia“, a declarat actriţa cu privire la mastectomia din 2008. Doi ani mai târziu, cei doi s-au logodit. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările