Christina Ricci, bătută de soţ. Actriţa a cerut ajutorul poliţiei

Christina Ricci, bătută de soţ. Actriţa a cerut ajutorul poliţiei

Vedeta de 40 de ani pare că trecut pandemia într-o mare tensiune, de vreme ce ieri a fost nevoită să cheme poliţia, în urma unui scandal violent cu soţul său. Devenită de mai multă vreme discretă, Christina Ricci a lăsat să se înţeleagă că duce o viaţă de familie cât se poate de liniştită şi aşezată, după ce s-a căsătorit în octombrie 2013 în Manhattan cu producătorul de film James Heerdegen.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei doi au împreună şi un fiu, pe nume Freddie, venit pe lume în august 2014. Şi chiar recent, pe 21 iunie, de Ziua Tatălui, actriţa a avut o postare simpatică legată de James, scriind: Te iubim, tati. Şi în declaraţiile sale, Christina ţinea să evidenţieze cât a maturizat-o viaţa de familie şi cum a schimbat-o apariţia copilului, care, împreună cu James, o fac să se simtă completă.

Totuşi, realitatea arată acum că, în ultima vreme, lucrurile nu au mai funcţionat în mariajul lor. Ba chiar au degenerat, poliţia din Los Angeles primind recent un apel disperat legat de un caz de violenţă domestică în zona Woodland Hills. 

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: