Christina Aguilera, găsită de mama ei plină de sânge pe faţă. Bătăile crunte pe care artista le îndura în copilărie de la tatăl ei

Christina Aguilera, găsită de mama ei plină de sânge pe faţă. Bătăile crunte pe care artista le îndura în copilărie de la tatăl ei

Christina Aguilera FOTO arhivă adevărul

Au trecut mulţi ani până să fie capabilă cântăreaţa să vorbească despre abuzul fizic pe care ea şi mama ei îl îndurau de la tatăl artistei. A scris multe melodii prin care şi-a exprimat suferinţa şi şi-a căutat vindecarea. Iată iadul prin care a trecut Christina Aguilera când avea numai câţiva ani!

Ştiri pe aceeaşi temă

“Am fost martora multor lucruri neplăcute – de la împingeri şi îmbrânceli la bătăi şi certuri groaznice”, a îndrăznit vedeta să recunoască la maturitate. Abia când a devenit adult a reuşit şi Christina să povestească lumii întregi despre agresiunile fizice petrecute la ea în casă, în copilărie. Tatăl ei, fostul sergent Fausto Aguilera, le-a făcut viaţa insuportabilă ei şi mamei ei, motiv pentru care Aguilera a descoperit singura evadare posibilă din viaţa ei – muzica. Şi a profitat de puterea terapeutică a pieselor compuse de ea pentru a-şi reveni din coşmarul trăit în primii ani de viaţă.

Citeşte totul despre trista poveste de viaţă a artistei! Mărturisiri dureroase!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: