Chris Martin vorbeşte pentru prima dată despre despărţirea de soţia sa, Gwyneth Paltrow

Chris Martin vorbeşte pentru prima dată despre despărţirea de soţia sa, Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin s-au căsătorit pe 5 decembrie 2003, şi-au anunţat despărţirea într-un mesaj comun, publicat pe site-ul actriţei americane, goop.com FOTO AFP

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a vorbit într-un interviu acordat pentru BBC Radio despre despărţirea sa de Gwyneth Paltrow, artistul afirmând că „toată lumea trece în viaţă printr-o serie de provocări“.

Chris Martin a vorbit, astfel, pentru prima oară despre despărţirea sa de Gwyneth Paltrow după 10 ani de căsnicie. „Toată lumea trece în viaţă printr-o serie de provocări. Chiar dacă este vorba de iubire, bani, copii sau boală“, a afirmat artistul într-un fragment al interviului care va apărea pe 28 aprilie, informează dailymail.co.uk. Chris Martin a continuat: „Au fost foarte multe titluri false în ultimul timp, dar acesta va fi unul real“.

În fragmentul publicat, cântăreţul nu pronunţă numele soţiei sale, dar interviul se va concentra pe viaţa şi cariera artistului britanic.

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, care au doi copii împreună, Apple, în vârstă de nouă ani, şi Moses, în vârstă de şapte ani, şi-au anunţat despărţirea pe 25 martie, după ce au încercat să îşi salveze căsnicia „vreme de peste un an“, dar se crede că relaţia lor a început să aibă probleme de cel puţin cinci ani, după ce Gwyneth Paltrow a devenit, în 2009, adepta Cabalei, doctrină religioasă urmată, printre alte vedete, şi de Madonna.

Cele două vedete, care s-au căsătorit pe 5 decembrie 2003, şi-au anunţat despărţirea într-un mesaj comun, publicat pe site-ul actriţei americane, goop.com.

Gwyneth Paltrow, desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista „People“, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul „Seven“, în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt, care i-a devenit apoi partener de viaţă. În 1997, a avut o relaţie cu Ben Affleck, alături de care a rămas doi ani.

După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar („Shakespeare îndrăgostit“, 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi şi reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune.

Rolul Pepper Potts din franciza „Iron Man“, începută în 2008, a readus-o pe actriţă în prim-planul cinematografiei mondiale.

Chris Martin şi grupul său Coldplay, înfiinţat în 1996, au vândut peste 60 milioane de albume pe plan mondial. Următorul album al formaţiei britanice, „Ghost Stories“, primul material discografic din ultimii trei ani, va fi lansat pe piaţă pe 19 mai.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: