Cheryl Cole, cea mai sexy femeie

Cântăreaţa britanică Cheryl Cole (foto), membră în juriul emisiunii X Factor, rămâne cea mai sexy femeie din lume şi anul acesta, după ce a câştigat titlul în 2009, din partea cititorilor revistei FHM.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şi publicaţia „People" a ales cea mai frumoasă femeie din lume, în persoana Juliei Roberts (42 de ani).

Actriţa, care obţine titlul pentru a 12-a oară, este urmată de alte colege de breaslă, precum Halle Berry, Angelina Jolie şi Jennifer Lopez. Cu toate acestea, ediţia „People" dedicată celor mai frumoase persoane nu o are pe copertă pe Roberts, ci pe Sandra Bullock, proaspăt divorţată şi mamă adoptivă.

Cheryl (26 de ani) a detronat-o în topul FHM pe Megan Fox şi a depăşit-o pe Marissa Miller, model de lenjerie. Megan Fox (23 de ani), sirena din „Transformers", a ajuns pe locul al doilea, iar Frankie Sandford, fosta colegă de trupă a lui Cole, şi-a adjudecat locul patru în Top FHM. Cea mai mare urcare este cea a actriţei din „Twilight", Kristen Stewart, care ocupă locul şase.

Anul acesta, Britney Spears a „căzut" de pe locul patru pe 44, deşi a fost „number one" în top, în 2004. Angelina Jolie este pe locul 70, iar Jennifer Aniston, pe poziţia 81. Lady Gaga ocupă un modest loc 92, în timp ce Kate Moss nici măcar nu e în Top 100 FHM.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările