Chef Petrişor Tănase: „Am câştigat primii bani la 17 ani. Am gătit şi pentru George Bush“

Chef Petrişor Tănase: „Am câştigat primii bani la 17 ani. Am gătit şi pentru George Bush“

Petrişor Tănase are o poveste de viaţă impresionantă (Foto:Digi)

Este un bucătar iscusit, dar acasă cheful e soţia. Recunoaşte că munca în bucătăria este una grea, chiar dacă este trimisă, uneori, la coada clasamentului. Atunci când nu realizează „Sănătatea în Bucate, la Digi24, Petrişor Tănase se ocupă de propria firmă de catering şi găteşte pentru oameni politici.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cum şi-a cunoscut jumătatea, care au fost momentele ce l-au marcat şi cum poţi obţine un preparat delicios, aflaţi din interviul exclusiv pentru OK!

OK!:Cum s-a născut pasiunea pentru gătit? Părinţii găteau?

Petrişor Tănase: Pasiunea a aparut cu timpul, pentru început o mai ajutam pe mama în bucătărie, însă foarte puţin. Apoi îmi făceam temele tot în bucătărie. Eram supravegheat de mama, care de multe gătea şi mai trăgeam cu ochiul la bucatele care se pregăteau.Tatăl meu făcea doar grătar, mai ales peşte la gratar!

Prima dată am început să gătesc în şcoala de bucătari. Asta se întâmpla când aveam 16 ani, la restaurantul Turn, din Piaţa Sălii Palatului din Bucureşti. Apoi apoi încet, încet, în anul al doilea de şcoală cunoşteam tot reţetarul din acea epocă şi nu erau multe, doar vreo 2000 de retete!

Citeşte mai multe aici!

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările