Chef Joseph Hadad, internat de urgenţă: care este starea celebrului bucătar

Chef Joseph Hadad, internat de urgenţă: care este starea celebrului bucătar

Chef Joseph Hadad a suferit un infarct FOTO Pro TV

Chef Joseph Hadad, în vârstă de 59 de ani, a fost transportat de urgenţă la spital miercuri, 12 februarie, după ce i s-ar fi făcut rău. Iniţial, au apărut informaţii potrivit cărora bucătarul ar fi suferit un atac de cord.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chef Joseph Hadad a fost internat de urgenţă la spitalul Elias din Capitală, notează Antena 3
 
Celebrului chef i s-a făcut rău dintr-o dată în timp ce se afla într-unul dintre restaurantele sale din Bucureşti, iar un echipaj SMURD l-a transportat la spital pentru îngrijiri. Deşi iniţial s-a vehiculat că Hadad ar fi suferit un infarct, în urma analizelor amănunţite, medicii au exclus această ipoteză.  

Celebrul bucătar se află pe perfuzii în afara oricărui pericol.

Chef Joseph Hadad are în spate peste 40 de ani de experienţă în bucătărie. Şi-a făcut debutul în televiziune la Antena 1, fiind cooptat în juriul emisiunii „Top Chef“. Ulterior, el a fost membru al juriului „Master Chef“, de la Pro TV. 

Chef Joseph Hadad a reuşit de-a lungul timpului să se reinventeze atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional prin arta culinară. Deţine secretele a peste 2000 de reţete sofisticate. Ca un star al bucătăriei internaţioanale, chef Joseph Hadad a avut oportunitatea să creeze show-uri culinare pentru personalităţi internaţionale şi chiar preşedinţi de state.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările