Charlotte Casiraghi, fiica prinţesei Caroline de Monaco, este însărcinată

Charlotte Casiraghi, fiica prinţesei Caroline de Monaco, este însărcinată

Charlotte Casiraghi şi partenerul ei, Gad Elmaleh. FOTO Reuters

Charlotte Casiraghi, fiica prinţesei Caroline de Monaco, este însărcinată şi va deveni mamă pentru prima dată, la sfârşitul acestui an.

Ştiri pe aceeaşi temă

Charlotte Casiraghi (27 de ani) are o relaţie cu actorul francez de comedie Gad Elmaleh (42 de ani), din 2011, potrivit dailymail.co.uk.

Fiica prinţesei Caroline de Monaco a fost fotografiată weekendul trecut în timp ce vizita mai multe magazine cu haine pentru bebeluşi alături de iubitul ei, pe insula Capri din Italia.

La începutul anului, Charlotte Casiraghi a fost desemnată, pentru al treilea sezon consecutiv, imaginea oficială a campaniei Forever Now a casei de modă Gucci.

Charlotte Casiraghi provine dintr-o familie ale cărei reprezentante au cochetat de-a lungul anilor cu moda. Astfel, atât bunica ei, prinţesa Grace de Monaco, cât şi mama ei, prinţesa Caroline de Monaco, au apărut de multe ori pe copertele revistelor de modă.

Charlotte Casiraghi este o concurentă redutabilă în competiţiile de călărie, iar casa Gucci i-a dedicat în vara anului 2011 o linie vestimentară, intitulată "Equestre", inspirată din universul competiţiilor de hipism.

Charlotte Casiraghi şi-a făcut debutul în lumea modei pozând pentru coperta ediţiei franceze a revistei "Vogue", în septembrie 2011.

A patra în ordinea succesiunii la tronul monegasc, fiica omului de afaceri italian Stefano Casiraghi, decedat în 1990 în timpul unei competiţii nautice, Charlotte Casiraghi nu posedă titlul de prinţesă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările