Charles şi Camilla aniversează 15 ani de căsnicie: prima poză împreună după ce prinţul s-a vindecat de COVID-19 FOTO

Charles şi Camilla aniversează 15 ani de căsnicie: prima poză împreună după ce prinţul s-a vindecat de COVID-19 FOTO

Charles şi Camilla sărbătoresc 15 ani de căsnicie FOTO Facebook The Royal Family

Prinţul Charles (71 de ani) şi ducesa de Cornwall (72 de ani) au marcat cea de-a 15-a aniversare a căsătoriei lor, publicând o fotografie alături de câinii lor Bluebell şi Beth.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prinţul de Wales şi ducesa de Cornwall au marcat aniversarea a 15 ani de căsătorie printr-un nou portret de familie, alături de câinii Camillei. El a fost realizat la reşedinţa de la Birkhall, potrivit Palatului Kensington.
 
Charles şi Camilla s-au reunit luni, după ce ducesa a ieşit dintr-o perioadă de autoizolare pe proprietatea Balmoral din Aberdeenshire. 
 
Cuplul regal s-a confruntat cu o perioadă îngrijorătoare, după ce prinţul s-a îmbolnăvit de COVID-19, însă şi-a revenit după o săptămână în care s-a confruntat cu simptome uşoare ale infecţei cu coronavirus.  

Fotografia realizată miercuri dimineaţă, cu o zi înainte de aniversarea lor, îi înfăţişează pe cei doi zâmbitori, aşezaţi unul lângă altul în pridvorul reşedinţei din Scoţia, cu cei doi câini Jack Russell, Bluebell şi Beth, în braţe.

Camilla şi Charles aniversează 15 ani de căsătorie FOTO Twitter 
   
Ambii câini au fost salvaţi de la adăpostul Battersea Dogs and Cats Home, unde Camilla este patron regal, potrivit Daily Mail. 
 
Fotografia a fost realizată de un membru din cadrul personalului. Cuplul, ca şi regina, care stă la castelul Windsor, beneficiază de serviciile unui personal în efectiv redus.
 
Prinţul a stat şapte zile în izolare după ce a fost diagnosticat, la 25 martie. Camilla, care a fost testată negativ pentru COVID-19, s-a autoizolat timp de două săptămâni, în conformitate cu recomandările.
 
Orice eveniment privat ocazionat de aniversarea a 15 ani de căsătorie se va desfăşura în cadru restrâns, cei doi distanţându-se social de prieteni şi familie, la fel ca restul ţării.
 
Camilla Parker Bowles şi prinţul s-au căsătorit la Guildhall Windsor la data de 9 aprilie 2005. Ceremoniile au avut loc la Capela St George de la Castelul Windsor. Cei doi şi-au petrecut luna de miere la reşedinţa de la Birkhall. 
 
The prince and the duchess - formerly Camilla Parker Bowles - wed in a civil ceremony at the Windsor Guildhall on April 9 2005, after a relationship spanning more than 30 years
Prinţul Charles şi Camilla, în 2005, în ziua nunţii lor FOTO PA 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: