Chaka Khan despre Ariana Grande: „S-o ia dracuʼ! N-o să mai cânt cu o viţică“

Chaka Khan despre Ariana Grande: „S-o ia dracuʼ! N-o să mai cânt cu o viţică“

Deşi a cântat cu Ariana Grande (drapta) Chaka Khan nu a avut cuvinte de laudă FOTO Shutterstock

Chaka Khan, una dintre cele mai apreciate artiste din SUA, şi Ariana Grande, vedeta noii generaţii, au lansat împreună un duet inclus pe coloana sonoră a filmului „Charlie’s Angels. Veterana muzicii soul a declarat recent că nu va mai cânta niciodată cu Grande şi i-a transmis „S-o ia dracu!“, dacă e să folosim aceeaşi traducere la care apela şi Irina Margareta Nistor înainte de Revoluţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chaka Khan (67 de ani) este una dintre cele mai cunoscute artiste din lume, a câştigat mai multe trofee Grammy, iar printre hiturile sale se numără „Ainʼt Nobody“ şi „Iʼm Every Woman“. De altfel, acesta din urmă a avut o versiune în duet cu Whitney Houston, în anii ʼ90, iar melodia a cucerit topurile.

Probabil tocmai de aceea Chaka Khan nu s-a putut abţine să nu compare cele două experienţe, căci colaborarea sa cu Ariana Grande i-a atins un punct sensibil. Într-un interviu acordat zilele trecute, Khan a umilit-o pe Grande şi a declarat că nu va mai cânta în viaţa ei împreună cu aceasta.

Citeşte aici ce a declarat Chaka Khan despre Ariana Grande şi despre ce altă artistă a spus că „e o nenorocită care cântă prost“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările