Céline Dion şi-a uimit fanii cu un pictorial îndrăzneţ. Artista arată de invidiat la cei 52 de ani FOTO

Céline Dion şi-a uimit fanii cu un pictorial
îndrăzneţ. Artista arată de invidiat la cei 52 de ani FOTO

Celine Dion

Celine Dion arată de invidiat la cei 52 de ani. Artista a apărut de curând într-un pictorial în care care apare într-un body futurist, impresionându-şi cei aproape cinci milioane de adepţi ai săi de Instagram.

Ştiri pe aceeaşi temă

Céline Dion, unul dintre cei mai recunoscuţi, respectaţi şi de succes artişti din industria muzicală, arăta senzaţional la cei 52 de ai ai săi. Artista a postat de curând o fotografie în care apare într-un body futurist, impresionându-şi cei aproape cinci milioane de adepţi ai săi de Instagram.

„Trăieşte viaţa după regula de aur”, a scris Celine ăn descrierea pozei care sublinia silueta perfectă şi picioarele lungi.


Celine Dion este unul dintre cei mai recunoscuţi, respectaţi şi de succes artişti din industria muzicală. A câştigat numeroase premii până la vârsta de 18 ani, a dominat clasamentele pop în 1990 şi a vândut aproape 250 de milioane de albume în cei peste 35 de ani de carieră.  Artista are în palmares două premii Oscar, cinci premii Grammy, dar şi un premiu Billboard – Icon Award, acordat recent pentru întreaga carieră.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: