Celebrul producător muzical şi realizator de televiziune Simon Cowell a fost spitalizat după un accident în Malibu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cowell, gazdă a show-ului „America's Got Talent”, a fost sptalizat sâmbătă după-amiază. Producătorul în vârstă de 60 de ani va fi supus unei operaţii.

 Celebrul prezentator de televiziune Simon Cowell, producător muzical, a fost spitalizat după ce s-a accidentat la spate în timp ce testa o bicicletă electrică în Malibu (California), relatează The Hollywood Reporter, citat de news.ro

Cowell, gazdă a show-ului „America's Got Talent”, a fost sptalizat sâmbătă după-amiază.

Producătorul în vârstă de 60 de ani va fi supus unei operaţii.

„Simon a căzut, sâmbătă după-amiază, în timp ce îşi testa noua bicicletă electrică în grădina casei lui din Malibu”, a transmis un purtător de cuvânt. „S-a accidentat la spate şi a fost dus la spital. Este bine, sub observaţie”. El a adăugat că va fi operat.

În 2018, britanicul Simon Cowell, producător muzical şi de televiziune, cunoscut pentru rolul de jurat al programului „American Idol”, creator al emisiunilor „The X Factor”, „America’s Got Talent” şi „Britain’s Got Talent”, a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

El a fost, timp de nouă ani, începând cu 2001, jurat al emisiunii-concurs „American Idol”. A lansat apoi „The X Factor” în Marea Britanie şi SUA şi variantele britanică şi americană a „Got Talent”. Tot el a pus bazele trupelor One Direction şi Fifth Harmony, care au intrat în portofoliul casei sale de discuri Syco.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite