Celebrităţile sar în ajutorul Australiei: Pink donează jumătate de milion de dolari: „Sunt total distrusă de ce se întâmplă“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pink a donat jumătate de milion de dolari pompierilor din Australia FOTO Guliver/Getty Images
Pink a donat jumătate de milion de dolari pompierilor din Australia FOTO Guliver/Getty Images

Celebrităţile au făcut apel pentru donaţii către pompierii din Australia, devastată de incendii din luna septembrie. Cântăreaţa Pink a anunţat că va dona jumătate de milion de dolari şi îi îndeamnă şi pe alţii să facă la fel.

Mai multe celebrităţi de la Hollywood fac apel pentru donaţii către pompierii din Australia, devastată de incendii. 

Pink a anunţat pe Twitter că va dona 500.000 de dolari şi îi îndeamnă pe cei 32 de milioane de abonaţi să facă la fel. 

Cântăreaţa a publicat şi o listă a site-urilor diviziilor locale de pompieri unde pot fi trimise ajutoare.

„Sunt total distrusă să văd ce se întâmplă acum în Australia, cu oribilele incendii de vegetaţie. Mă angajez să donez 500.000 de dolari direct serviciilor de pompieri locale, care se luptă din greu pe front. Inima mea este alături de prietenii şi familiile din Australia“, a scris Pink într-un mesaj pe Twitter.

Acelaşi apel la donaţii l-a făcut şi artista de comedie Celeste Barber, care a reuşit astfel să strângă peste 9 milioane de dolari, notează The Guardian. 

În patru luni, flăcările care fac ravagii în estul Australiei au provocat moartea a peste 20 de persoane, au distrus peste 5 milioane de hectare şi au cauzat pagube incalculabile în fauna şi flora locală. În faţa acestei catastrofe, şi cântăreaţa Selena Gomez s-a declarat „devastată“. 

„Fac o donaţie şi mi-ar plăcea să vă gândiţi să o faceţi dacă puteţi“, a scris ea pe Twitter, potrivit news.ro. 

De asemenea, staruri locale, precum Nicole Kidman şi soţul acesteia, Keith Urban, Hugh Jackman, Rebel Wilson, Delta Goodrem şi Russell Crowe (neozeelandez, dar care locuieşte în Australia), şi internaţionale, ca Naomi Watts, Jameela Jamil, Chris Brown şi Kim Kardashian şi-au exprimat sprijinul pentru australienii greu încercaţi.

Imagine indisponibilă

Nicole Kidman şi soţul ei, Keith Urban, printre vedetele locale care şi-au arătat sprijinul faţă de suferinţa cetăţenilor australieni  FOTO Guliver/Getty Images

Jucătorul de tenis australian Nick Kyrgios a anunţat, joi, pe pagina sa oficială de Twitter, că va dona victimelor incendiilor din Australia câte 200 de dolari pentru fiecare as servit în vara acestui an. 

Melissa Joan Hart, actriţa din „Sabrina“, vrăjitoarea ucenică, a publicat un link către site-ul Crucii Roşii australiene. „Australia este aproape la fel de mare ca Statele Unite“, a scris ea. „Imaginaţi-vă că ţara noastră arde din Maine până în Florida, trecând prin Texas, California. Este echivalentul“.  

Actriţa Bette Midler l-a criticat pe premierul australian Scott Morrison: „El a spus că «nu e momentul să vorbim despre încălzirea climatică, ea face ca economia noastră să se dezvolte». Ce idiot! La ce serveşte economia într-o ţară nelocuibilă?“. 

Actriţa britanică Jameela Jamil a deplâns la rândul ei „decizia impardonabilă a liderilor de a nu se interesa de încălzirea climatică când se întâmplă în faţa noastră“. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite