Celebrităţi care au căutat dragostea anonimă pe internet: „Sunt faimoasă, haide să facem sex“

Celebrităţi care au căutat dragostea anonimă pe internet: „Sunt faimoasă, haide să facem sex“

Lindsay Lohan foloseşte frecvent aplicaţia Tinder FOTO Reuters

Iubirea nu are graniţe, nici măcar în mediul virtual, acolo unde oameni simpli şi vedete îşi caută sufletul pereche. Uneori, cele două categorii se intersectează. Astfel, vedete precum Katy Perry, Lindsay Lohan, Adele şi Halle Berry sunt doar câţiva dintre cei ce au descoperit universul întâlnirilor online.

Întâlnirile în mediul online pot reprezenta propuneri destul de dificil de acceptat de cele mai multe ori, dar, în prezent, internauţii îşi pot găsi fericirea alături de vedete care „cutreieră“ pe site-urile de profil pentru a-şi găsi sufletul pereche. Se poate spune că o persoană care ajunge în cercuri selecte îşi va păstra un imagine fadă pe reţelele sociale, dar atunci când este vorba de dragoste se pare că vedetele sunt la fel ca restul oamenilor, scrie publicaţia britanică „Mirror“.

Cântăreaţa Katy Perry (29 de ani) este doar una dintre celebrităţile care au recunoscut că îşi caută iubirea folosindu-se de aplicaţia Tinder. În februarie, ea s-a despărţit de muzicianul american John Mayer, după ce s-au întâlnit ocazional timp de doi ani. Până în prezent, Perry nu a mai avut o altă relaţie. „Sunt destul de fascinată de Tinder, aşa că nu mai am atât de mult timp liber“, a spus cântăreaţa pentru matinalul radioului american Power.

Katy Perry FOTO AFP

Cântăreaţa britanică Lily Allen (28 de ani) a stârnit, chiar înainte de anunţul făcut de Katty Perry, un val de uimire în rândul fanilor ei, atunci când şi-a făcut cont pe aplicaţia de întâlniri virtuale Tinder, în ciuda faptului că este căsătorită şi are doi copii. „Abia am descoperit Tinder, la revedere viaţă“, a scris ea pe Twitter, fanii întrebând-o de ce a ales să-şi facă un asemenea cont.

Lily Allen FOTO Mirror

O altă fană a iubirii găsite în mediul virtual este şi Lindsay Lohan (27 de ani), vedetă pe care Tinder a încercat cu insistenţă să o convingă să promoveze aplicaţia. Lindsay este o utilizatoarea frecventă a aplicaţiei, ea dând chiar sfaturi, bune sau rele, cu privire la modul în care poţi să-ţi găseşti dragostea în mediul online. În urmă cu un an, vedeta a descoperit pe această reţea profilul fratelui ei, aspect pe care l-a exploatat imediat, scriind pe Instagram: „Uite pe cine am găsit pe @tinderapp, hei, frate“. Postarea stânjenitoare a fost privită cu amuzament de internauţi.

Lindsay Lohan FOTO Mirror

Adele (25 de ani) s-a folosit de o altă platformă online, eHarmony, după ce se despărţise de fostul ei prieten. „Mi-am făcut un cont pe eHarmony, dar nu mi-am pus o fotografie cu mine, aşa că nu am primit nicio invitaţie“, spunea ea. În prezent şi-a găsit sufletul pereche în persoana lui Simon Konecki cu care are un fiu de 16 ani, Angelo.

Oarecum surprinzător, actriţa Halle Berry (47 de ani), câştigătoare a unui premiu Oscar în 2002, s-a folosit de astfel de platformă înainte de a-l cunoaşte pe soţul ei, Olivier Martinez, pentru a experimenta senzaţia întâlnirii online. „Nu sunt niciodată ceea ce par. Am participat la câteva întâlniri în mediul online, dar doar pentru a experimenta ceea ce lumea discuta“, a declarat ea.

Halle Berry, alături de soţul ei, Olivier Martinez FOTO AFP

Dacă ar fi trebuit să aleg între un Brad Pitt dezbrăcat până la brâu şi un George Clooney bătrân îmbrăcat într-un smoching, George ar câştiga cu siguranţă.

Joan Rivers, comediantă

Drumul virtual al fericii, la 80 de ani

Dar nu doar vedetele tinere încearcă să-şi caute un partener sau o parteneră, ci şi actriţe consacrate comediei, precum Joan Rivers, fostă gazdă a emisiunii „The Tonight Show“, care a încercat, la 80 de ani, să meargă pe drumul virtual al fericirii, înscriindu-se pe site-ul Match.com. „Iubesc bărbaţii deştepţi, amuzanţi şi eleganţi“, scrie pe profilul ei. „Dacă ar fi trebuit să aleg între un Brad Pitt dezbrăcat până la brâu şi un George Clooney bătrân îmbrăcat într-un smoching, George ar câştiga cu siguranţă“, îşi arată ea preferinţele.

Sunt faimoasă, haide să facem sex“

Spre deosebire de alte vedete care caută iubirea în mediul online, Chelsea Handler (39 de ani), gazda emisiunii „Chelsea Lately“, de pe canalul E! Entertainment, spune că se foloseşte de aplicaţii de acest tip doar pentru a avea parte de un timp plăcut. Comedianta, care scrie şi memorii despre sex, a dezvăluit în show-ul ei că aplicaţiile îi servesc pentru a întâlni „bărbaţi anonimi, la întâmplare“. „Am cont pe Tinder, doar că uit de el. Poţi să verifici asta sau pur şi simplu poţi să îmi scrii, iar eu îţi voi spune «Sunt faimoasă, haide să facem sex». Nu vreau să am relaţii cu oameni cunoscuţi, vreau să cunosc bărbaţi obişnuiţi, simpli. Îmi plac bărbaţii anonimi, la întâmplare. Exact asta caut“, a glumit ea.

Un exemplu mai puţin fericit al acestor relaţii online este dat de prezentatoarea americană Ricki Lake (45 de ani) care mai avea un singur pas de făcut pentru a se căsători cu un britanic pe care l-a întâlnit pe platormele de întâlniri online. Dar relaţia anonimă s-a dovedit a fi un dezastru, din moment ce prezentatoarea a declarat că a vrut să facă un asemenea pas doar pentru a putea obţine cartea verde din partea Statelor Unite ale Americii. „Am avut o relaţie cu un om care minţea. Era carismatic, dar nu prea frumos, aşa că m-am îndrăgostit nebuneşte de el foarte repede. Nu mai eram în toate minţile, îl doream atât de mult că nu mai judecam clar“, spunea ea despre omul pe care l-a întâlnit.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: