Cele mai nebuneşti declaraţii făcute de Kanye West la întâlnirea cu Trump, catalogată drept „un dezastru“: rapperul a înjurat în Biroul Oval VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapperul Kanye West (41 de ani) s-a întâlnit cu preşedintele Donald Trump (72 de ani), iar evenimentul a fost descris de presa americană drept „un dezastru“ şi „unul dintre cele mai nebuneşti şi bizare spectacole ce a avut loc în Biroul Oval“. Artistul, un fan declarat al republicanului, a făcut o serie de declaraţii ciudate, l-a îmbrăţişat şi l-a numit erou pe liderul de la Casa Albă şi chiar a înjurat.

Preşedintele Statelor Unite a găzduit un prânz de lucru la care au fost invitaţi rapperul Kanye West şi fostul star NFL Jim Brown. Scopul întâlnirii a fost o discuţie despre sistemul de justiţie şi reforma penitenciarelor. 

Nu au lipsit înjurăturile, îmbrăţişările, elogiile şi un monolog bizar, notează The Guardian. În cea mai ciudată coliziune dintre muzică şi politică, Trump şi West şi-au etalat relaţia apropiată, care este de notorietate şi care i-a adus cântăreţului multe critici în ultimii ani. 

„Rolling Stone“ a descris întâlnirea celor doi simplu: „Cel mai nebunesc spectacol din istorie dat în Biroul Oval“.

West şi-a făcut apariţia la întâlnire purtând o şapcă roşie, inscripţionată cu „Make America Great Again“, celebrul slogan al lui Trump din campania electorală din 2016. Înconjuraţi de reporteri şi fotografi, cei doi au stat faţă în faţă în Biroul Oval, iar Trump, ai cărui susţinători afro-americani sunt foarte puţini, a declarat: „Kanye îmi este prieten de multă vreme“. 

Rapperul va rămâne însă în istorie pentru faptul că a rostit cuvântul „motherfucker“ în biroul care le-a aparţinut unor lideri precum Franklin Delano Roosevelt şi Ronald Reagan. Artistul a ţinut şi un discurs de 10 minute în care a vorbit despre „cantităţi infinite de univers“ şi „univers alternativ“, dar şi despre cum a fost diagnosticat greşit cu tulburare bipolară când în realitate era doar foarte obosit. 

Huffington Post a întocmit o listă a celor mai nebuneşti declaraţii făcute de Kanye West în Biroul Oval: 

„El este preşedintele nostru, el trebuie să fie cel mai proaspăt, cel mai deştept, trebuie să facem astfel încât nucleul nostru să fie la putere“.

„Trump nu cred că se aştepta ca un nenorocit precum Kanye West să-l susţină“.

West a precizat şi că ar candida la funcţia de preşedinte, dar doar după anul 2024. 

„Îl iubesc pe acest tip“ (moment în care îl îmbrăţişează pe Trump)

„Problema o reprezintă armele ilegale, armele ilegale sunt o problemă, nu armele legale. Avem dreptul de a purta arme“. 

„Hai să încetăm să ne mai facem griji pentru viitor, tot ce avem este ziua de azi... În acest moment, Trump este un erou în misiune“. 

„S-a întâmplat ceva în momentul în care mi-am pus această şapcă pe cap, m-a făcut să mă simt ca Superman. Tu m-ai făcut Superman, este supereroul meu favorit, ai făcut pentru mine o pelerină de Superman“. 

„Una dintre mişcările pe care liberalii încearcă să le facă şi pe care le ador – încearcă să controleze o persoană de culoare folosindu-se de conceptul de rasism pentru că ei ştiu că noi suntem persoane foarte mândre şi sensibile“. 

Vorbind despre al 13-lea Amendament al Constituţiei, care interzice sclavia, West a precizat: „De ce vreţi să păstraţi o asemenea capcană? Dacă veţi construi o podea, Constituţia este baza industriei noastre, a ţării noastre, a companiei noastre. Aţi construi o capcană pe care există riscul ca în mod accidental să o deschizi şi să cazi în ea, lângă Unabomber (matematician american şi critic social neo-Ludit, care a dus o campanie de atentate cu bombă prin poştă - n.red.)? Trebuie să îndepărtăm această capcană din relaţie“. 

„Cred că modul în care funcţionează Universul este perfect. Nu avem 13 etaje, nu-i aşa?“

„Timpul este un mit“. 

„Degustaţi un vin bun. Are arome complexe“.

„Părinţii mei s-au despărţit, aşa că în casa mea nu a existat prea multă energie masculină şi, de asemenea, acum am o familie în care nu există prea multă energie masculină, dar e totuşi frumos“. 

„O iubesc pe Hillary Clinton. Iubesc toţi oamenii, dar campania «Sunt cu ea» pur şi simplu nu m-a făcut să mă simt ca un bărbat“.

La un moment dat, Trump a intervenit şi a subliniat că West poate vorbi ori de câte ori doreşte în numele lui pentru că e un tip inteligent şi care înţelege cum merg lucrurile. 

După ce West şi-a încheiat monologul, liderul de la Casa Albă s-a adresat jurnaliştilor prezenţi: „Să vă spun ceva – a fost impresionant. Chiar a fost ceva!“ „A venit din suflet, am canalizat“, a replicat rapperul. 

Un alt lucru nebunesc a fost că întreaga lume a aflat ce parolă are West la iPhone – 000000 – pentru că a introdus-o în faţa camerelor. 

Artistul cu 21 de premii Grammy şi-a exprimat deja public simpatia şi susţinerea pentru Donald Trump în mai multe ocazii. „Nu trebuie să fiţi de acord cu Trump, dar nimeni nu mă poate împiedica să-l iubesc“, a scris recent pe Twitter rapperul, potrivit News.ro. „Suntem doi dragoni de energie. Este fratele meu. Iubesc pe toată lumea. Nu sunt de acord cu orice face fiecare. Avem dreptul la a gândi independent“. 

De fiecare dată, mulţi fani şi colegi de breaslă l-au criticat dur pe Kanye West, fapt ce a făcut-o pe soţia lui, vedeta TV Kim Kardashian, să-i sară în apărare. Ea a spus că părerile ei diferă de cele ale soţului şi că mesajul lui West nu înseamnă că acesta este de acord cu toate deciziile politice ale lui Trump.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite