Ce ţinută a ales Regina Elisabeta pentru nunta nepoatei sale, Prinţesa Eugenie FOTO

Ce ţinută a ales Regina Elisabeta pentru nunta nepoatei sale, Prinţesa Eugenie FOTO

Regina Elisabeta a II-a FOTO Guliver/Getty Images

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii (92 de ani) a fost ultima care a ajuns la cununia religioasă a nepoatei sale, Prinţesa Eugenie. Suverana a ales o ţinută „mai cuminte“ decât la celelalte nunţi regale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Regina Elisabeta a sosit la Capela St. George din Windsor într-o rochie de culoare piersicii şi o haină din caşmir albastru pal cu nasturi mari din aur şi cu diamante, ţinută semnată de Angela Kelly. 
 
Suverana şi-a asortat ţinuta cu o pălărie în aceeaşi nuanţă pală, dar cu flori crem, o broşă cu diamante din colecţia personală, geantă neagră Launer şi pantofi negri. 
 
Reginei Elisabeta i-a fost alături soţul său, Ducele de Edinburgh (97 de ani), a cărui prezenţă a fost pusă sub semnul întrebării din cauza problemelor recente de sănătate.
 
 
 
 
Pentru nunta nepoatei sale, Regina a decis să culori care să nu iasă în evidenţă, deşi este celebră pentru alegerile vestimentare îndrăzneţe. 
 
Spre exemplu, la nunta din mai a nepotului său, Prinţul Harry, cu Meghan Markle, suverana a ales o rochie cu imprimeu floral în nunaţe de verde, violet şi gri, o haină lungă verde-lime şi o pălărie cu o floare mare purpurie. De asemenea, în 2011, la nunta Prinţului William cu Kate Middleton, Regina a purtat o haină galbenă. 
citeste totul despre: