Cristi Brancu aruncă bomba în divorţul Prodan - Reghe: Relaţia extraconjugală a lui Laur durează de mai mult timp

Cristi Brancu aruncă bomba în divorţul Prodan - Reghe: Relaţia extraconjugală a lui Laur durează de mai mult timp

Ana şi Laurenţiu nu mai formează un cuplu

Cristi Brancu, realizatorul emisiunii „Exclusiv VIP”, de la Prima TV, un apropiat al cuplului Prodan-Reghecampf, a făcut câteva afirmaţii despre despărţirea care a şocat showbizul.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Am asistat ca prieten la drumul căsniciei Anei cu Laurenţiu. Oamenii care erau fericiţi acum şase luni, la o nuntă după 15 ani de căsătorie, sunt acum în situaţia în care el divorţează, cu amanta însărcinată în patru luni? Rar vezi aşa ceva. Ştim clar acum câteva lucruri: relaţia extraconjugală a lui Laur durează de mai mult timp, Laurenţiu junior este cel mai şocat de tot ce se întâmplă, Ana a contribuit decisiv la averea frumoasă a lui Laurenţiu şi acum, persoane din afara căsniciei se bucură de ea”, scrie Libertatea.
 
Anamaria Prodan a vorbit despre anunţul făcut de soţul său, conform căruia a depus actele pentru divorţ. Vestea a venit ca o lovitură pentru Anamaria Prodan, care a declarat într-un interviu acordat pentru La Măruţă, că nu ştie nici ea care este adevărul. Cu toate astea, a făcut mai multe remarci acide la adresa lui Reghecampf. „Noi aflăm foarte multe lucruri din presă!”, a spus impresara.


„El este tatăl copilului meu, nu o să vorbesc niciodată urât despre tatăl copilului meu, e ca şi cum aş vorbi urât despre mine şi despre copiii mei. Poate de-a lungul vieţii am făcut nişte greşeli sau nu am fost foarte atentă, dar promit că le repar şi atât de mult cât am să pot, am să lupt pentru ca copiii mei să nu simtă nenorocirea asta şi discuţiile astea, şi să meargă şi să crească demni, exact aşa cum i-am învăţat. 
 
Să nu se împiedice de nimic în viaţă copiii, oricât de greu ar fi şi oricât de mari ar fi nenorocirile şi lăsăm legea să îşi spună cuvântul. Şi avocaţii. Să vedem ce se vrea, cine vrea şi cum se vrea, pentru că şi noi aflăm cumva foarte multe lucruri din presă. 
 
Nu ştim exact care este adevărul, că într-o zi este un adevăr, în altă zi este un alt adevăr, dar de acum este mai bine, dacă mă cunoaşteţi pe mine.”, a declarat Anamaria Prodan.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările