Ce spune Mihaela Rădulescu despre o căsătorie cu Felix Baumgartner şi despre prietenia cu Arnold Schwarzenegger

Ce spune Mihaela Rădulescu despre o căsătorie cu Felix Baumgartner şi despre prietenia cu Arnold Schwarzenegger

Mihaela Rădulescu l-a cunoscut pe Arnold Scwarzenegger prin intermediul iubitului ei, Felix Baumgartner FOTO Instagram Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu (48 de ani) a povestit că i-a vorbit actorului Arnold Schwarzenegger (70 de ani) despre România, iar starul s-a arătat extrem de interesat de ţara noastră. De asemenea, vedeta de televiziune a pus capăt speculaţiilor privind căsătoria cu paraşutistul austriac Felix Baumgartner.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihaela Rădulescu are o relaţie cu Felix Baumgartner de peste trei ani, perioadă în care vedeta TV a cunoscut o mulţime de staruri străine, inclusiv pe Arnold Schwarzenegger, actor, culturist şi fost guvernator al statului California care este foarte bun prieten cu partenerul ei de viaţă. 
 
Într-un interviu pentru Libertatea, Mihaela Rădulescu a vorbit despre relaţia pe care a dezvoltat-o cu Arnold Schwarzenegger, care s-a dovedit a fi „un tip foarte modest, foarte deschis şi foarte jovial“ în ciuda statutului de superstar. Mai mult, membra juriului „Românii au talent“ a precizat că actorul s-a arătat foarte interesat de România. 
 
Mihaela Rădulescu şi Arnold Scwarzenegger s-au împrietenit pe loc FOTO Instagram Mihaela Rădulescu
 
„E aproape o tradiţie să ne vedem cu Arnold când ajungem în Los Angeles. Arnold şi Felix sunt prieteni buni de ani de zile. E o plăcere să conversez cu el, a fost foarte curios să-i povestesc despre România şi m-am bucurat să aud cât de mult o admiră pe Nadia Comăneci! (Arnold şi Nadia sunt foarte apropiaţi şi chiar au petrecut Crăciunul împreună – n.r.). E un tip jovial şi simplu, simpatic foc şi într-o formă fizică fantastică“, a declarat Mihaela pentru Libertatea. 
 
De asemenea, pe contul de Instagram al vedetei există mai multe imagini în care apare alături de partenerul său de viaţă şi de Schwarzenegger, însoţite de mesajul: „Austriecii mei preferaţi.“
 
Cei trei obişnuiesc să se întâlnească de câte ori au ocazia FOTO Instagram Mihaela Rădulescu

Pe de altă parte, Mihaela Rădulescu a pus capăt zvonurilor potrivit cărora s-a căsătorit în secret cu Felix Baumgartner sau urmează să facă acest pas. 
 
„Nu avem aşa ceva în plan. Eu nu vreau niciun alt măritiş, vreau doar să fiu fericită, iubita şi preţuită. Câtă vreme simt asta, pot să dau tone de iubire şi dedicare la schimb. Nu mai cred că nişte hârtii ar fi vreo garanţie de rezistenţă în cuplu, cred că doar nişte sentimente trainice pot face asta. Şi aici stăm bine. Suntem un cuplu cu foarte multă libertate de ambele părţi, cu meserii acaparante şi cu o enormă plăcere de a fi împreună, în absolut orice împrejurare. Nu funcţionăm după manual, dar trăim tot ce ne învaţă manualul că e important într-un cuplu. Ce-mi doresc cel mai mult ? Să-mi fac băieţii fericiţi, în primul rând pe Ayan, şi apoi pe Felix, căci şi ei mă fac fericită şi mândră în atâtea feluri“, a explicat Mihaela. 
 
Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner sunt împreună din 2014 FOTO Instagram Mihaela Rădulescu 

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner, ambii în vârstă de 48 de ani, şi-au început relaţia în 2014, la scurt timp după ce românca i-a luat un interviu paraşutistului, cel care a sărit din stratosferă (de la 39 de kilometri), stabilind recordul mondial de viteză în coborâre liberă. 
 
Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori – cu Bogdan Rădulescu (câteva luni în 1989), cu Ştefan Bănică Jr. (1997-1999) şi cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg (2004-2008), alături de care are un fiu în vârstă de 12 ani. Vedeta a mai avut o relaţie de şase ani cu prezentatorul TV Dani Oţil. 
 
FOTO Instagram Mihaela Rădulescu
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: