Ce spune Geri Horner după ce Mel B a dezvăluit că au avut o aventură în perioada de glorie a trupei Spice Girls

Ce spune Geri Horner după ce Mel B a dezvăluit că au avut o aventură în perioada de glorie a trupei Spice Girls

Mel B şi Geri Horner FOTO Guliver/Getty Images

Geri Horner (46 de ani) a avut o reacţie după dezvăluirile făcute recent de fosta ei colegă din trupa Spice Girls, Mel B (43 de ani), care a declarat că au avut o relaţie de natură sexuală.

Ştiri pe aceeaşi temă

O sursă apropiată cântăreţei Geri Horner a declarat pentru Daily Mail că fosta membră a trupei Spice Girls neagă că a avut vreodată o relaţie de natură sexuală cu colega ei, Mel B (Melanie Brown). 
 
Mel B, cunoscută drept Scary Spice, a declarat în timpul filmărilor pentru show-ul TV „Piers Morgan's Life Stories“ că a avut o aventură cu colega ei de trupă, Geri, în anii ‘90. 
 
„S-a întâmplat pur şi simplu şi am râs despre asta şi asta a fost“, a declarat Mel B. 
 
Dar potrivit sursei, Geri Horner a negat cele afirmate de Mel B. În plus, adaugă sursa, motivul pentru care cântăreaţa a ieşit acum cu această „dezvăluire“ este unul financiar. Fosta cântăreaţă vrea să-şi promoveze, implicit să-şi crească vânzările pentru cartea ei de memorii lansată recent, „Brutally Honest“. 
 
„Nu e frumos ce a făcut, chiar dacă ai o carte de promovat. Nu s-a întâmplat de fapt nimic între ele. Cu toţii ştim cât de mult iubeşte Mel B să apară în ziare. Ar fi putut fi amuzant în urmă cu 15-20 de ani, dar nu acum, a întrecut limita“, a declarat sursa. 
 
Fosta membră Spice Girls, Geri Horner este în prezent căsătorită cu şeful echipei Red Bull de la Formula 1, Christian Horner (45 de ani). Cei doi au împreună doi copii. 
 
Mel B a divorţat în anul 2017 de producătorul de film Stephen Belafonte (43 de ani), după zece ani de mariaj şi o viaţă haotică, plină de droguri şi sex – aşa cum a descris-o vedeta în cea mai recentă autobiografie.  
 
Trupa pop britanică Spice Girls, din componenţa căreia au făcut parte Melanie Brown (43 de ani), Melanie Chisholm (44 de ani), Geri Horner (46 de ani), Emma Bunton (42 de ani) şi Victoria Beckham (44 de ani), se reuneşte pentru un turneu care va debta pe 24 mai 2019, în Dublin. 
 
Format în 1994, grupul a înregistrat vânzări de peste 10 milioane de albume în carieră, având piese de succes precum  „Wannabe“ şi „Say You’ll Be There“ în fruntea topurilor din toată lumea. 
 
Halliwell a părăsit grupul în 1998, iar celelalte au continuat cariere separate după lansarea albumului „Forever“, în 2000. Trupa s-a reunit pentru un turneu în 2007-2008. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: