Ce soţie frumoasă are Victor Ciutacu! Cât de schimbaţi sunt de la cununie! Cum a început povestea lor

Ce soţie frumoasă are Victor Ciutacu! Cât de schimbaţi sunt de la cununie! Cum a început povestea lor

Victor Ciutacu are o familie frumoasă (Foto: arhivă).

Când nu apare pe sticlă, la RTV, Victor Ciutacu îşi găseşte liniştea în mijlocul familiei. Soţia lui, Mana, şi fiul lor, Vlad, care acum studiază în străinătate, întregesc acest tablou. Într-o lume în care toată lumea etapează, cei doi au ales să îşi trăiască dragostea într-o discreţie totală.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Tot timpul am fost discretă. Şi nu pentru că mi-am impus. Pur şi simplu. Am avut toate ocaziile din lume să nu stau în umbră. Dar am ieşit doar când nu se putea altfel, când asta era soluţia de avarie. Comunicator fiind (şi purtător de cuvant, o vreme) am preferat să vorbesc numai despre brand, produs, serviciu, companie. Ştiu că, în lumea de azi, nu se face aşa. Nu se face doar aşa ceva. Mai ales, într-o asemenea poziţie fiind….Se face mult PR personal, se doreşte notorietate. Meniul zilnic al multora e compus din notorietate, recunoaştere, imagine”, spunea soţia lui Ciutacu, la un moment dat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările