Ce şi-au spus Harry şi William la finalul funeraliilor prinţului Philip. Experţii în cititul pe buze au desluşit dialogul VIDEO

Ce şi-au spus Harry şi William la finalul funeraliilor prinţului Philip. Experţii în cititul pe buze au desluşit dialogul VIDEO

Prinţii William şi Harry au plecat împreună din capela St.George şi au fost văzuţi discutând la încheierea funeraliilor bunicului lor, prinţul Philip, care au avut loc sâmbătă după-amiază la Windsor, relatează dpa. Experţii în cititul pe buze au desluşit dialogul celor doi fraţi.

Chiar dacă în timpul procesiunii, William şi Harry au stat la distanţă, fiind tot timpul separaţi de  verişorul lor, Peter Philip, iar în capelă au ocupat locuri în colţuri diferite, cei doi fraţi au fost surprinşi dialogând la finalul funeraliilor.
 
Imediat după încheierea ceremoniei, ducele de Cambridge şi Harry au fost surprinşi în timp ce schimbau câteva vorbe. Alături de ei se afla şi Kate Middleton, soţia lui William, dar şi arhiepiscopul de Canterbury. În momentele filmate în faţa capelei St. George se poate vedea cum Harry îi mulţumeşte arhiepiscopului, apoi se grăbeşte să-i ajungă din urmă pe Kate şi William. 
 
Pentru că şi-au dat jos măştile, experţi în cititul pe buze au desluşit ce şi-au spus cei doi fraţi. Potrivit acestora, Harry i-ar fi spus lui William că slujba de înmormântare „a fost aşa cum şi-a dorit”, făcând referire la dorinţa prinţului Philip de a avea o înmormântare simplă. William i-ar fi răspuns: “da, a fost minunat, nu-i aşa?”, scrie The Sun.
 
 Înainte de a zbura la soţia sa, Harry va avea o discuţie cu William, dar şi cu tatăl său, prinţul Charles. 
William şi Harry au avut o relaţie dificilă în ultimii ani, iar scandalul acuzaţiilor aduse de ducele şi ducesa de Sussex Casei Ragale britanice ar fi răcit şi mai tare legătura dintre ei. Luna trecută, într-un interviu acordat lui Oprah, prinţul Harry a făcut aluzie la dificultăţile apărute în relaţia cu fratele său, prinţul William.

Primirea prietenoasă a lui Kate

Expertul în limbajul corporal, Judi James, a declarat pentru Fabulous citat de The Sun că fraţii şi-au găsit alinare unul în celălalt după ceremonia emoţionantă de la Capela St George, amândoi având o atitudine naturală şi relaxată. Cei doi au stat de vorbă cu naturaleţe după funeralii între ei creându-se „un moment firesc de unitate”, crede expertul.

„Putem să-l vedem pe Harry privindu-l pentru dată pe William când au părăsit capela şi şi-au luat la revedere de la gazde, însă, odată ce s-au îndepărtat, Harry i-a ajuns din urmă pe William şi Kate şi a mers între ei, vorbind cu amândoi. După câteva momente ce au părut a fi o primire prietenoasă din partea lui Kate, aceasta a rămas în urmă, lăsându-i pe cei doi fraţi să meargă unul alături de celălalt în armonie”.

 

Chiar dacă nu a participat la funeralii, Meghan, soţia lui Harry, a trimis o coroană cu un mesaj scris de mână chiar de ea. Simbolistia florilor

Mesajul de pe coroana de flori trimisă de ducele şi ducesa de Sussex la Capela Saint George a fost scris de mână de Meghan, care urmăreşte înmormântarea la televizor, în casa cuplului din California, potrivit The Guardian. Meghan a fost sfătuită să nu zboare în Marea Britanie, din cauza sarcinii. Meghan şi Harry au ales personal florile din surse locale pentru coroană - au ales Acanthus mollis, floarea naţională a Greciei, pentru a simboliza originea Prinţului Philip, născut în Grecia şi Eryngium care reprezintă Marina Regală, aluzie la cariera militară a ducelui de Edinburgh. Coroana de flori cuprinde şi campanula, simbol al recunoştinţei şi dragostei veşnice, rozmarinul care semnifică amintirea, lavandă pentru devotament şi trandafiri, simbol al lunii iunie - luna naşterii lui Philip.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările