Ce scria în ultimul bileţel al lui Freddie Mercury trimis înainte de moarte lui Elton John

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Freddie Mercury a fost răpus de SIDA, boală de care nu a vrut să se ştie că suferă (Foto: arhivă)
Freddie Mercury a fost răpus de SIDA, boală de care nu a vrut să se ştie că suferă (Foto: arhivă)

Cu câteva zile înainte de dispariţia sa, liderul formaţiei Queen i-a scris bunului său prieten câteva rânduri înduioşătoare.Unul dintre cei mai mari artişti din toate timpurile, Freddie Mercury, a murit pe 24 noiembrie 1991, la vârsta de 45 de ani, răpus de o complicaţie dată de SIDA.

Prietenia dintre Freddie Mercury şi Elton John a fost una legendară. Artişti de excepţie ai Marii Britanii, dar şi confidenţi, cei doi au avut o legătura într-atât de strânsă, încât artistul pop a fost unul dintre puţinele persoane cărora starul muzicii rock le-a permis să-l vadă în ultimele sale zile de viaţă.

"The Roketman" a descris agonia prin care trecea bunul său prieten, Freddie, în timp ce corpul i se deteriora pe zi ce trecea din cauza necruţătorului virus HIV. Şi, deşi Mercury a ţinut secretă boala sa până în ultimul moment, Elton era dintre cei care aflaseră încă de la început ce anume îl adusese în starea aceea de nedescris.

„Freddie nu a anunţat public că suferă de SIDA, decât cu o zi înainte de a muri în noiembrie 1991. Deşi era peste măsură de energic pe scenă – mai mult decât Bowie sau Jagger la un loc – era un om foarte rezervat în ce priveşte viaţa privată''.

Citeşte mai multe aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite