Ce salariu avea tatăl lui Britney Spears. Bărbatul controla toată averea fiicei sale

Ce salariu avea tatăl lui Britney Spears. Bărbatul controla toată averea fiicei sale

Veniturile generate de Britney se ridică la 137,7 milioane de dolari, iar partea primită de tatăl său este estimată la cel puţin 2,1 milioane de dolari.

Jamie Spears, tatăl lui Britney Spears, şi-a plătit, încă din 2009, un salariu de 16.000 de dolari din banii fiicei sale. Mathew Rosengart, avocatul cântăreţei, a înaintat o cerere directă către instanţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Domnul Spears a profitat cu generozitate de tutela fiicei sale. Pentru a exemplifica, începând din 2019, domnul Spears s-a plătit cu 16.000 de dolari pe lună din averea doamnei Spears, cu 2.000 mai mult decât i-a alocat doamnei Spears”, se arată în cererea depusă de avocat, informează Libertatea.ro.

Documentele mai arată că tatăl cântăreţei a cheltuit din aceşti bani pe avocaţi angajaţi chiar împotriva acesteia.

De asemenea, el ar fi primit şi un comision de 1,5% din veniturile brute generate de reprezentaţiile lui Britney Spears şi din produsele asociate.

Veniturile generate de Britney se ridică la 137,7 milioane de dolari, iar partea primită de tatăl său este estimată la cel puţin 2,1 milioane de dolari. El a mai încasat 2,95% din veniturile brute generate de turneul „Femme Fatale” din 2011, care i-a adus aproximativ 500.000 de dolari.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările