Ce salariu ar avea Mihai Gâdea la Antena 3. Jurnalistul a primit multe oferte pentru o carieră internaţională

Ce salariu ar avea Mihai Gâdea la Antena 3. Jurnalistul a primit multe oferte pentru o carieră internaţională

Mihai Gâdea lucrează de ani de zile la Antena 3, e unul dintre jurnaliştii consacraţi au României! Are propria emisiune urmărită de milioane de telespecatori. Se pare că salariul său ar fi pe măsura audienţelor!

Ştiri pe aceeaşi temă

Are 44 de ani şi pare să fie un om realizat atât în ceea ce priveşte viaţa sa profesională, dar şi personală! Mihai Gâdea are o familie de care e tare mândru, o fiică superbă, e un bărbat împlinit! Din punct de vedere profesional, Mihai Gâdea are o carieră impresionantă, este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti ai României, are emisiune seară de seară în direct.

Apare în faţa telespectatorilor cu cele mai arzătoare subiecte ale momentului, realizează interviuri cu cei mai cunoscuţi Români, fie că vorbim de actori, de artişti, de gimnaşti. Îşi iubeşte meseria şi o face cu pasiune şi dedicare. În urmă cu ceva vreme, Mihai Gâdea declara că Antena 3 e "acasă" pentru el, a doua familie. Nu face această meserie pentru bani.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările