Ce pensie primeşte Mirabela Dauer după 57 de ani de carieră: „Nu e normal, dar nu am ce face“

Ce pensie primeşte Mirabela Dauer după 57 de ani de carieră: „Nu e normal, dar nu am ce face“

Mirabela Dauer

Mirabela Dauer, una dintre cele mai iubire artiste din România, a vorbit despre pensia pe care o primeşte după 57 de ani de carieră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Considerată de unii critici ca fiind una dintre cele mai bune voci feminine ale muzicii pop din ultimii   50 de ani,  Mirabela Dauer recunoaşte că statul roman nu-i dă mai mult de 760 de lei pensie. Chiar şi aşa, artista spune că nu vrea să se plângă legat de acest subiect.

„760 de lei este pensia mea, dar nu mă plâng. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la ţară bătrâni care au 100 de lei. M-am născut în ţara asta, iubesc România, dar păcat că este locuită. Probabil că atât meritam şi atât mi-au dat. Ce mare brânză? M-am văitat eu vreodată? Şi nici n-am să mă vait. Mie nu-mi place să mă vait. Asta e”, a spus Mirabela Dauer, potrivit spynews.ro. 

„Nu îmi place să mă vait"

„Mă duc, muncesc, alerg, cânt frumos. Vine lumea la spectacol şi asta e. Nu îmi place să mă vait pentru că vreau să-ţi spun o chestie. În ţara ast sunt oameni mult mai amărâţi ca noi, înmiit mai amărâţi ca noi. Şi lumea ne iubeşte aşa cum suntem noi, să venim la televizor să cântăm, să facem haz de necaz. Lumea nu trebuie să ştie amărăciunile noastre. Venim aici să ne văităm şi să plângem? Nu. Venim să facem sufletul frumos. Să ne iubească lumea aşa cum suntem”, a mai spus artista.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: