Ce dar de nuntă vor primi prinţul Harry şi Meghan Markle din partea Familiei Regale a României FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Familia Regală a României le-a trimis un dar de nuntă prinţului Harry şi logodnicei sale FOTO News.ro
Familia Regală a României le-a trimis un dar de nuntă prinţului Harry şi logodnicei sale FOTO News.ro

Familia Regală a României nu a fost invitată la nunta prinţului Harry al Marii Britanii cu actriţa Meghan Markle, dar le-a trimis mirilor un cadou de inspiraţie românească.

Majestata Sa Margareta şi Principele Radu au ales bijuterii din aur alb, de 14 k, marca Malvenski (n.r. furnizor al Casei Regale), în valoare de 8.000 de lei drept cadou de nuntă pentru prinţul Harry şi logodnica sa, scrie click.ro.  

Nunta prinţului Harry al Marii Britanii (33 de ani) cu actriţa americană Meghan Markle (36 de ani) va avea loc sâmbătă, 19 mai, la capela St. George din Castelul Windsor. 

Este vorba de o pereche de butoni (4.000 de lei) pentru prinţ, o pereche de cercei (1.300 de lei), dar şi o brăţară (2.800 de lei) pentru Meghan Markle.


Bijuteriile au ca inspiraţie Coloana Infinitului, celebra sculptură a lui Constantin Brâncuşi. Casa Regală a ales aceste bijuterii drept dar de nuntă ca un omagiu adus tradiţiilor şi folclorului românesc.

image

FOTO click.ro

Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu nu vor participa la marele eveniment, deoarece nici un un membru al vreunei case regale, în afară de cea britanică, nu a fost invitat. Motivul ar fi că Prinţul Harry nu se află în linia de succesiune, iar Capela St. George, în care se va oficia cununia, este prea mică. Astfel, deşi au fost trimise 600 de invitaţii, doar circa 200 de persoane vor participa la petrecerea de nuntă. Celelalte circa 400 sunt invitate să ia parte doar la cununia religioasă. De asemenea, alte 2.640 de persoane au fost invitate să participe la eveniment pe domeniul Castelului Windsor.

Palatul Kesington a trimis presei fotografiile oficiale pentru logodna prinţului Harry cu acrtiţa Meghan Markle. FOTO Guliver/Gettyimages/ Alexi Lubomirski

FOTO Twitter 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite