Ce naşte din vedetă, showbiz mănâncă

Ce naşte din vedetă, showbiz mănâncă

Madonna şi Lourdes au lansat linia vestimentară „Material Girl“

Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford, şi  Lourdes, fata Madonnei, sunt câţiva dintre copiii care merg pe urmele părinţilor şi au o carieră de succes.

Ştiri pe aceeaşi temă

Faptul că majoritatea copiilor îşi imită părinţii este o constatare veche a psihologilor, exemplificată de viaţa de zi cu zi. Alegerile pe care le fac cei mici sunt influenţate, de foarte multe ori, de ceea ce văd acasă.

Drept urmare, atunci când Kaia Gerber, fiica supermodelului Cindy Crawford a debutat în modă la vârsta de 10 ani, nu a părut ceva ieşit din comun. În urmă cu trei săptămâni, ea a pozat pentru o campanie Versace destinată adolescenţilor. „Ca şi mama ei, Kaia are un talent special. Camera o iubeşte, într-adevăr", a declarat Donatella Versace, potrivit publicaţiei „Daily News".

Aşa mamă, aşa fiică

Cindy Crawford a declarat că este mândră de fiica sa. „A fost o experienţă fantastică să o privesc cum pozează în faţa camerei", a declarat supermodelul. La rândul său, Cindy Crawford a fost descoperită la vârsta de 17 ani şi a fost una dintre muzele lui Gianni Versace. În urmă cu doi ani, Crawford a mărturisit că fiica sa deja vorbeşte despre modeling. „Sper că voi putea să o ţin departe de asta pentru un timp", a spus vedeta, la acea vreme.

Că Lourdes Leon este o copie mai tânără a celebrei ei mame, Madonna, e un lucru care nu poate fi contestat de nimeni. Adolescenta în vârstă de 15 ani seamănă perfect cu Madonna din eopca „Material Girl", drept urmare mama şi fiica au lansat o linie vestimentară ce poartă exact acest nume.

Lourdes nu cântă (deocamdată), dar şi-a testat deja talentul artistic cu un număr coregrafic într-unul dintre videoclipurile Madonnei.Următoarea Kate Moss Anais Gallagher, fiica în vârstă de 11 ani a solistului trupei Oasis, Noel Gallagher, a fost fotografiată de faimosul fotograf Mario Testino şi comparată cu Kate Moss la vremea debutului.

Mama ei, Meg Mathews, a publicat imediat fotografia pe contul ei de Twitter. Din cauza emoţiilor, mama fetiţei a încărcat de două ori imaginea şi a adăugat un comentariu: „Nu m-am putut abţine. Ea e Anais, surprinsă de Mario Testino". Puştoaica a semnat deja un contract cu o agenţie de fotomodele, iar Sam McKnight, stilistul celebrităţilor, consideră că este „următoarea Kate Moss". Noel Gallagher a refuzat să facă vreun comentariu legat de cariera în modă a fiicei lui.

Însăşi Kate Moss are în familie o moştenitoare a calităţilor fizice care au făcut-o celebră de la o vârstă fragedă: sora sa, Charlotte, alintată Lotti, în vârstă de 14 ani. Aceasta a semnat un contract cu agenţia care a descoperit-o în urmă cu peste 20 de ani pe sora ei. Adolescenta a atras atenţia publicului în luna iulie, când a apărut la nunta surorii ei celebre.

Kaia Gerber (stânga), pe cale să devină un model celebru ca Cindy Crawford

De curând, Lotti a realizat propria ei şedinţă foto, în alb-negru, iar lookul ei fresh şi inocent aminteşte de  Kate Moss când era la începuturile carierei. Lotti este fiica lui Peter, tatăl lui Kate Moss, din cea de a doua sa căsătorie, cu Inger.

O familie talentată

Când avea doar 8 ani, Jaden Smith (acum în vârstă de 13 ani şi jumătate), fiul actorului Will Smith, şi-a început cariera cinematografică alături de tatăl său, în pelicula „The Pursuit of Happy-ness" („În căutarea fericirii"). La doi ani după aceea a jucat alături de Keanu Reevs în „The Day the Earth Stood Still", iar în 2010 a uimit prin prestaţia sa din pelicula „The Karate Kid", care a avut încasări de 60 de milioane de dolari.

Copil cu multiple talente (este actor, dansator şi cântăreţ), Jade a înregistrat împreună cu Justin Bieber coloana sonoră a remake-ului „Karate Kid". A câştigat numeroase premii, printre care şi pentru Cea mai bună prestaţie a unui actor tânăr, la Phoenix Film Critics Society Awards. Şi Willow, fiica în vârstă de 11 ani a actorului Will Smith şi-a făcut debutul alături de tatăl ei, în filmul  „I Am a Legend", în 2007. Mai târziu, pentru rolul din „Kit Kittredge: An American Girl", a primit premiul la categoria Cea mai bună prestaţie dintr-un film, în cadrul galei Young Artist Awards.

În septembrie 2010, ea şi-a lansat videoclipul „Whip My Hair", care a strâns până în prezent peste 120 de milioane de vizualizări pe  YouTube. Fiica lui Wiil Smith a atras atenţia încă de la prima sa apariţie la TV, când a prezentat un colaj între piesa „Only Girl (In the World)" a Rihannei şi propriul single. Fetiţa nu stă bine doar la capitolul talent, ci şi la stil vestimentar. Ţinutele ei au atras atenţia jurnaliştilor, astfel că revista „Vogue" a menţionat-o la rubrica persoanelor cu stil.

"Ca şi mama ei, Cindy Crawford, Kaia are un talent special. Camera o iubeşte, într-adevăr.''
Donatella Versace  designer

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările