Ce mesaj le-a transmis Dan Teodorescu celor care nu vor merge la vot „din silă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Solistul trupei TAXI Dan Teodorescu (54 de ani) le-a transmis un mesaj românilor care „din silă“ nu vor mai merge la vot în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale şi a explicat de ce el nu va face la fel.

Dan Teodorescu le-a transmis un mesaj celor care intenţionează să boicoteze alegerile prezidenţiale de duminică, 24 noiembrie, prin neprezentare la vot, fiind dezamăgiţi de cei doi candidaţi rămaşi în cursa pentru Cotroceni. 

Solistul trupei TAXI a explicat de ce el va pune totuşi, cu silă, ştampila pe buletinul de vot. 

„În atenţia celor cu «nu mai votez, mi-e silă». Vă înţeleg perfect sila. Şi mie o să-mi fie silă să pun ştampila. Dar o s-o pun, pentru că mai bine tace el (n.r. - Klaus Iohannis) cinci ani, decât să vorbească ea (n.r. Viorica Dăncilă) cinci ani“, a transmis artistul pe Facebook. 

Şi Marius Manole şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la alegerile prezidenţiale de duminică, 24 noiembrie, când românii îşi vor alege viitorul preşedinte dintre Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă.

Actorul consideră că oamenii care nu doresc să voteze „nu mai au simţul realităţii“ şi riscă „să arunce ţara în aer pentru următorii cinci ani“. Marius Manole îi roagă pe români să iasă la vot şi să aleagă candidatul cel mai puţin nociv.

Şi cântăreţul Tudor Chirilă a îndemnat românii să iasă la vot, fiind de părere că boicotul nu reprezintă în niciun caz o soluţie. El şi-a exprimat fără menajamente opţiunea politică, a făcut o caracterizare a votanţilor PSD şi a dezvăluit ce ar întreba-o pe Viorica Dăncilă dacă ar avea şansa.

   

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite