Ce mesaj i-a transmis Irina Tănase lui Liviu Dragnea, de ziua lui: „M-am îmbrăcat cu halatul tău ca să te simt cât mai aproape“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Tănase şi Liviu Dragnea
Irina Tănase şi Liviu Dragnea

Miercuri, 28 octombrie, Liviu Dragnea a împlinit 58 de ani. Iubita lui, Irina Tănase (27 de ani), nu a uitat să-i transmită un mesaj în care şi-a exprimat dorul pătimaş pentru fostul lider PSD.

Printre cei care i-au transmis urări lui Liviu Dragnea, condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman, se numără Carmen Dan şi iubita fostului lider PSD, Irina Tănase. 

Tânăra i-a transmis că îi este foarte dor de el şi că-l aşteaptă acasă. Liviu Dragnea se află încarcerat la Penitenciarul Rahova. 

„În seara asta, m-am îmbrăcat cu halatul tău, pentru că mi-am dorit să te simt cât mai aproape. Şi Pinkie toarce lipită de el, sigur că şi ei îi este dor de tine. Îmi lipseşti atât de mult că nu pot descrie în cuvinte cât de tare mă doare sufletul, te iubesc şi îmi doresc să ieşi de acolo sănătos şi cât mai curând, să vii înapoi acasă, la noi!”, a scris Irina Tănase. 

Carmen Dan nu se leapădă de Liviu Dragnea 

Fostul ministrul de Interne Carmen Dan a anunţat, miercuri, pe pagina personală de Facebook, că l-a găsit pe Liviu Dragnea, de ziua lui, "acelaşi om puternic şi semeţ”. În plus, ea susţine că nu i-a fost niciodată ruşine de eticheta "omul lui Liviu Dragnea”. 

"Niciodată nu e prea târziu pentru un gând, o vorbă sau o întâlnire, mai ales când e vorba despre oameni care au ales să facă bine atâtor semeni. Pentru cei mai mulţi, Carmen Dan este «omul lui Liviu Dragnea». Niciodată nu mi-a fost ruşine de o astfel de etichetă, cu atât mai puţin pentru faptul că am lucrat alături de Liviu Dragnea mulţi ani de zile. De altfel, dacă mă raportez strict la ultimii 4 ani şi mă uit în rândurile colegilor mei din PSD (partid pe care nu l-am părăsit, aşa cum citeam zilele trecute în presă), îmi este foarte greu să nu identific «oamenii lui Liviu Dragnea». Pentru a nu detalia, spun doar că şi atunci preşedintele partidului îşi dădea OK-ul final pe listele parlamentare şi mă întreb acum dacă nu cumva parlamentarii PSD actuali nu erau în egală măsură oamenii lui Dragnea în decembrie 2016? Chiar şi cei care astăzi au funcţii de conducere. Vremurile se schimbă, oamenii se schimbă, dar viaţa merge înainte. Şi cel mai important cred că este să nu regreţi nimic din ce ai făcut, ci doar să înveţi continuu. Despre oameni şi despre fapte”, a scris, miercuri, pe Facebook, Carmen Dan.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite