Ce melodii asculta Barack Obama înaintea dezbaterilor de la Casa Albă

Ce melodii asculta Barack Obama înaintea
dezbaterilor de la Casa Albă

Fostul preşedinte Barack Obama

Barack Obama a lansat ieri cartea în care îşi povesteşte viaţa politică. În cele 768 de pagini în care dezvăluie începuturile vieţii politice, Barack povesteşte şi ce muzică asculta în momentele cheie de la Casa Albă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Beyonce, Frank Sinatra şi Beatles, printre preferaţii fostului preşedinte Barack Obama, după cum povesteşte acesta în cartea biografică „A Promised Land“.

Soţii Obama câştigă 60 de milioane de dolari de pe urma cărţilor pe care le publică, scrie mediafax.ro

Obama îşi lansează azi biografia, A Promised Land, în care dezvăluie playlistul său de la Casa Albă. Fostul preşedinte al Statelor Unite spune care au fost cele mai ascultate piese din timpul mandatelor sale. De la rock la jazz şi hip-hop, playlistul lui Obama cuprinde piese de la Beyonce, Etta James, Bruce Springsteen şi Eminem. Din selecţia muzicală nu putea să lipsească nici Michelle, de la Beatles, dedicată soţiei sale.

„Muzica a jucat mereu un rol important în viaţa mea - mai ales în timpul preşedinţiei. Înaintea dezbaterilor, de exemplu, ascultam „Luck Be a Lady“ a lui Sinatra."

Barack şi Michelle Obama au semnat un contract de publicare în valoare de 60 de milioane de dolari cu Penguin, după ce au părăsit Casa Albă.

Cele 768 de pagini din biografia „A Promised Land’ descriu începuturile vieţii politice ale lui Barack şi vor avea parte şi de o continuare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările