Ce lucuri banale îi vor fi interzise actriţei Meghan Markle după căsătoria cu prinţul Harry FOTO

Ce lucuri banale îi vor fi interzise actriţei Meghan Markle după căsătoria cu prinţul Harry FOTO

Viaţa actriţei Meghan Markle se va schimba radical după căsătoria cu prinţul Harry FOTO Guliver/Getty images

Viaţa actriţei Meghan Markle se va schimba radical odată ce va deveni soţia Prinţului Harry. Viitoarea ducesă va trebui să renunţe la câteva obiceiuri şi să respecte toate regulile de etichetă regală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prinţul Harry şi  Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai 2018 la Capela St. George a Castelului Windsor. Astfel, după căsătorie, actriţei îi vor fi interzise o serie de activităţi care pentru o femeie obişnuită nu par deloc ieşite din comun. Iată care sunt acestea, potrivit revistei Cosmopolitan. 
 

Nu va avea voie să facă selfie-uri

Meghan Markle are un cont de Instagram unde obişnuia să posteze numeroase selfie-uri, însă, viitoarei ducese i-a fost deja interzis să îşi mai facă selfie-uri, aceasta fiind o regulă de bază pentru toţi membrii Familiei Regale britanice. Regina Elisabeta a II-a dezaprobă vehement această practică pe care o numeşte „puerilă“.  În orice caz, Meghan Markle respectă deja această regulă. În timpul primului eveniment oficial la care a participat alături de prinţul Harry, un cuplu i-a cerut actriţei să facă un selfie, însă aceasta a refuzat politicos: „Nu ni se permite să facem selfie-uri“. 
 

Nu i se va mai permite să posteze pe reţelele de socializare

Actriţa din serialul „Suits“ este foarte cunoscută pe Facebook, Instagram şi Twitter, unde milioane de utilizatori îi urmăresc activitatea online. Viitoarea soţie a Prinţului Harry şi-a închis deja toate conturile de pe platformele de socializare. Va avea voie să folosească doar contul oficial al Familiai Regale, Kensington Royal, notează Mediafax. 
 

Nu are voie să iasă singură în public

De acum, Meghan Markle nu va mai merge pe stradă neînsoţită de agenţi de pază. Aceştia trebuie să o supravegheze constant, de îndată ce va părăsi reşedinţa regală.
 

Nu va mai putea da autografe

La fel ca regina, Kate, William şi Harry, Meghan va trebui să refuze politicos pe oricine îi va cere să-i dea un autograf, indiferent că este vorba de o semnătură pe un obiect sau pe părţi ale corpului respectivului admirator. Teama Familiei Regale este că astfel cineva va putea falsifica semnăturile primite şi să le folosească împotriva acestora. Prinţul Charles răspunde mereu, când i se cere un autograf: „Îmi pare rău, nu-mi dau voie să fac asta.“ Cu toate acestea, Charles a încălcat cândva acest protocol, care există de secole, pentru un băieţel sinistrat, în 2010. Nu ştim dacă au existat urmări ale deciziei sale, dar ştim că, pe atunci, gestul său a creat o isterie.
 
„Toată lumea ştie că protocolul regal presupune ca regina şi prinţul Charles să nu semneze niciodată autografe. Pot semna documente oficiale sau în cărţile celor pe care îi vizitează, însă niciodată autografe“, spunea un cunoscător al cutumelor regale.
 

Nu va mai avea dreptul să voteze

Viitoarea ducesă urmează să aplice pentru obţinerea cetăţeniei britanice, dar acest lucru tot nu-i va permite să voteze, ca orice alegător. Prin Constituţie, membrilor Familiei Regale nu le este îngăduit să-şi exprime opinia politică. Această regulă este valabilă chiar şi pentru regină.
 

Nu va avea voie să mai poarte fuste mini şi topuri scurte sau decoltate

De acum înainte, cuvântul de ordine al lui Meghan va trebui să fie doar eleganţă: nimic bătător la ochi, nimic strident sau provocator. De aceea, actriţa nu va mai putea purta în public fuste sau rochii care să se ridice prea mult deasupra genunchilor şi nici topuri scurte sau decoltate. 
 
FOTO Getty Images
 

Nu are voie să poarte ojă colorată, ci doar în nuanţe naturale

Kate Middleton şi chiar regina Elisabeta nu au fost văzute niciodată în public cu unghille date cu ojă  stridentă. Totul se rezumă la o regulă cât se poate de strictă. Conform tradiţiei britanice regale, unghiile vopsite reprezintă un semn de vulgaritate, iar doamnele şi domnişoarele din Familia Regală n-au voie să o afişeze. La evenimentele oficiale, femeile din Familia Regală vor purta cel mult un lac în nuanţe naturale, precum nude sau nuanţe de roz pal. 
 
FOTO Getty Images

Nu va mai avea voie să poarte pantofi cu platformă

Această regulă se aplică doar în prezenţa reginei Elisabeta, care nu e de accord cu acest tip de încălţăminte. 
 

Nu i se va mai permite să poarte genţi mari la evenimentele oficiale

De asemenea, Meghan Markle, care a fost văzută adesea în public purtând genţi de dimensiuni mari, va trebui să renunţe la acestea în favoarea genţilor foarte mici sau a clutch-urilor. De-a lungul timpului, atât prinţesa Diana, cât şi ducesa de Cambridge, Kate Middleton au optat pentru asemenea accesorii. 

FOTO Getty Images
 

Nu va avea voie să stea picior peste picior în public

Din nou, aceasta nu este o regulă de etichetă oficială, însă, atât Kate Middleton, cât şi prinţesa Diana sau regina Elisabeta nu au fost văzute niciodată în poziţia picior peste picior, ci în poziţia numită sugestiv „poziţia ducesei“, cu picioarele înclinate într-o parte. 
 
FOTO POOL/SAM HUSSEIN/WIREIMAGE

Nu va mai deschide cadouri în ziua de Crăciun

În fiecare an, Familia Regală petrece Crăciunul pe domeniul reginei, la Sandringham, la invitaţia Majestăţii Sale. Astfel, cadourile se vor deschide numai în seara de Ajun, iar a doua zi dimineaţă toţi membrii casei regale vor merge la slujba religioasă. 
 
Prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au anunţat logodna la începutul lunii noiembrie, iar regina Elisabeta a II-a (91 de ani) şi membrii familiei regale şi-au dat binecuvântarea pentru viitoarea nuntă în Familia Regală. Cei doi au o relaţie din iulie 2016.
 
citeste totul despre: