Ce a făcut Amber Heard cu cele 7 milioane de dolari obţinute după divorţul de Johnny Depp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotomodelul şi actriţa Amber Heard (31 de ani) şi-a onorat promisiunea privind modul în care va cheltui cele 7 milioane de dolari obţinute după divorţul de actorul Johnny Depp (54 de ani).

Amber Heard a donat în scopuri caritabile banii obţinuţi din divorţul de Johnny Depp, aşa cum a anunţat anul trecut. Actriţa a donat între 1 şi 5 milioane de dolari Spitalului pentru Copii din Los Angeles, între 1 iulie 2016 şi 30 iunie 2017, numele vedetei figurând pe lista de onoare a donatorilor, scrie revista „People“

„În numele tuturor copiilor şi familiilor ale căror vieţi le-ai schimbat, toţi cei de la Spitalul pentru Copii din Los Angeles îţi oferim mulţumirile noastre sincere“, au transmis reprezentanţii unităţii medicale la care actriţa a făcut şi voluntariat timp de zece ani.

De asemenea, restul de bani au fost donaţi organizaţiei America Civil Liberties, care luptă pentru a opri violenţa împotriva femeilor. 

„Eforturile mele filantropice au fost întotdeauna centrate pe îngrijirea medicală, în special a copiilor şi a femeilor. Îngrijirea medicală este un drept şi o necesitate umană. În ultimii 14 ani am colaborat cu spitale pentru copii şi sper că i-am făcut pe aceşti micuţi grav bolnavi să zâmbească şi să se bucure“, a declarat recent Heard pentru „People“. 

Mariajul de 15 luni dintre Amber Heard şi Johnny Depp s-a finalizat cu un divorţ intens mediatizat, după ce actriţa şi-a acuzat soţul de violenţă domestică şi chiar a prezentat fotografii în care apărea vânătă. 

După mai multe negocieri, cei doi actori au ajuns la o înţelegere, iar Amber Heard a răspuns acuzaţiilor potrivit cărora ar minţi pentru a obţine foloase materiale. 

„Aşa cum am precizat şi în solicitarea ordinului de restricţie şi în actele de divorţ, banii nu au jucat niciodată un rol important pentru mine, exceptând faptul că mi-i doresc pentru a-i putea dona în scopuri caritabile şi, implicit, pentru a-i ajuta pe cei mai puţin capabili de a se apăra singuri“, spunea actriţa anul trecut. 

Johnny Depp şi Amber Heard s-au căsătorit pe 3 februarie 2015, după aproape trei ani de relaţie. În prezent, ambii sunt singuri, actriţa despărţindu-se recent, pentru a doua oară, de Elon Musk, directorul executiv al companiilor Tesla şi SpaceX. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite