Ce făceau vedetele din România înainte de a fi celebre: Cabral descărca TIR-uri cu cârca, Toma Cuzin lucra în mină, iar Lidia Buble a fost bonă

Ce făceau vedetele din România înainte de a fi celebre: Cabral 
descărca TIR-uri cu cârca, Toma Cuzin lucra în mină, iar Lidia Buble a 
fost bonă

Cabral, Lidia Buble şi Toma Cuzin au lucrat în domenii diverse înainte de a deveni vedete ale României FOTO Colaj Adevărul

Înainte de a ajunge pe micile ecrane, unele dintre cele mai cunoscute vedete autohtone au avut meserii dintre cele mai diverse. Cristi Hrubaru a fost marinar, Cabral a lucrat la o firmă de asigurări, Toma Cuzin a fost miner, iar Nadine a gătit pentru petreceri private.

Hrubaru a fost marinar şi paznic la o sală de jocuri de noroc

Rockerul Cristi Hrubaru a navigat pe Dunăre înainte să ajungă la radio, dar şi-a dat seama că această meserie nu i se potriveşte. „Am făcut Liceul de Marină cu un singur scop: după ce termin, să fug din ţară. Dar am terminat în 1989, a venit Re­voluţia şi nu am mai avut de ce să fug. Am rămas îmbarcat vreo nouă luni, după care am realizat că nu e de mine, deşi am navigat doar pe Dunăre“, a declarat el pentru „Libertatea“. După ce a renunţat la meseria de marinar, Hrubaru a fost vânzător ambulant de hot-dog, în Focşani, dar şi paznic la o sală de jocuri de noroc. Norocul i-a surâs atunci când şi-a cunoscut viitoarea soţie la o staţie de radio, uşor, uşor făcându-şi loc în această lume. „Am cunoscut o tipă care lucra la radio în Focşani şi, tot aştep­tând-o în faţa sediului, i-am cunoscut şi pe cei de acolo. Cam aşa am ajuns să lucrez la radio. Între timp, gagica mi-a devenit nevastă şi eu am trecut de la fonotecă, prin montaj, către microfon“, a mai povestit Hrubaru.

Cabral a muncit cu cârca

Cabral a fost nevoit să muncească încă din timpul liceului, mai ales pentru că dorea să aibă bani de excursii şi de haine. După ce a împlinit 18 ani s-a angajat la o firmă de asigurări unde a lucrat cinci ani de zile. „Am descărcat TIR-uri cu cârca atunci când am vrut să plec cu băieţii la mare, am lucrat la vulcanizare când am vrut să merg la munte, când mi-am dorit să mă îmbrac mai cu moţ m-am angajat paznic de noapte la anticariat. Am lucrat şi pe şantier, la casa lui Titi, un prieten de-al părinţilor mei“, povesteşte vedeta pe blogul său.

Constantin Zamfirescu, actorul care îl joacă pe Gogoaşe în serialul „Trăsniţii“, a lucrat timp de 11 ani ca electrician. „Am început să lucrez la 18 ani în uzină, în IMGB. Am fost patru luni strungar, pentru că nu am găsit post pentru meseria pe care o învăţasem. Apoi, am lucrat 11 ani ca electrician la Fabrica de Oxigen“, arată el. În 1990, a plecat din uzină, s-a angajat la o altă instituţie şi s-a înscris la Estrada Armatei, unde i-a cunoscut pe actualii săi colegi de serial, Bogdan Dumitrescu (Chiorete) şi Grig Chiroiu (Pupăză). „După ce colonelul care se ocupa de noi a ieşit la pensie, am decis să mergem la Amerom (n.r. - actuala televiziune Prima TV), Canal 38, unde ne-am prezentat şi am arătat de ce suntem noi în stare“, mai zice el.

Meserii ale celor mai cunoscute vedete


Dan Negru a lucrat în calitate de contabil la un spital, dar a fost concediat pentru că greșea calculele.


Florin Busuioc a fost, timp de doi ani, coxar la Combinatul Siderurgic Hunedoara.


Mihaela Rădulescu a făcut bani din taximetrie în anii de după Revoluție.


Mihai Mărgineanu a profesat ca inginer înainte să devină cântăreț și actor.


Gina Pistol a fost operator xerox și vânzătoare într-un magazin de articole sportive.

Lidia Buble a avut grijă de copiii unui politician

Înainte de a intra în atenţia presei tabloide cu relaţia sa cu Răzvan Simion, Lidia Buble a trebuit să abordeze mai multe locuri de muncă pentru a-şi ajuta familia numeroasă. Artista are patru surori şi şase fraţi. Mai întâi, Lidia Buble a fost bonă pentru copiii unui politician, ca mai apoi să se angajeze la o reprezentanţă auto, ca manager de vânzări.

Toma Cuzin câştiga mai bine din minerit

Toma Cuzin, interpretul lui Firicel din serialul „Las Fierbinţi“, a avut mai multe locuri de muncă înainte de a merge pe calea actoriei: acesta a lucrat în mină, într-un restaurant, la shaormerie, ca paznic de şantier, ca dansator sau ca agent imobiliar. „Cel mai bine câştigam în mină“, povesteşte el.

Codruţ Kegheş: barman, actor, comediant, specialist în utilaje petroliere

Codruţ Kegheş, înainte de a-şi lua haina lui Dezbrăcatu, îmbina meseria de barman cu cea de actor de comedie, la un club de vinuri din Capitală. Pe de altă parte, înainte de a fi barman, acesta s-a specializat în utilaje petroliere de foraj marin. „Am terminat Liceul Industrial Petrolul Teleajen. După absolvire, mi-am trimis CV-ul la platforma de foraj marin, dar, până la urmă, am ajuns să lucrez într-un club. Acolo am făcut de toate, am spălat şi vase şi am învăţat să relaţionez cu lumea. Îmi aduc aminte că într-o seară a venit un cuplu destul de supărat. La un moment dat, el chiar a început să plângă. M-au rugat să le aduc o sticlă de Lacrima lui Ovidiu. M-am luat cu treabă, am uitat de comandă şi după vreo 30 de minute m-au întrebat ce se întâmplă cu vinul lor. Le-am spus: «Aveţi răbdare, acum l-am pus să plângă». Au început să râdă şi au plecat fericiţi. A fost o perioadă frumoasă, în care am legat prietenii pe viaţă“, îşi aminteşte Kegheş.

Nadine a lăsat celebritatea pentru a munci în SUA

Pentru Nadine traseul a fost diferit. După ce a ieşit la rampă cu „Şcoala Vedetelor“, iar apoi în calitate de prezentatoare a unor show-uri de divertisment, Nadine a ales să plece din România şi să muncească în Statele Unite ale Americii. „În America am fost dădacă, ospătăriţă şi am gătit pentru petreceri private“, îşi aduce ea aminte. Acum, pe lângă rolul de prezentatoare la „Vorbeşte lumea“, de la Pro TV, Nadine ajută copiii săraci prin intermediul ONG-ului pe care îl deţine.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: