Ce despăgubiri va primi actriţa Monica Davidescu după accidentarea gravă de la „Dansez pentru tine“

Ce despăgubiri va primi actriţa Monica Davidescu după accidentarea gravă de la „Dansez pentru tine“

Monica Davidescu a avut nevoie de o lungă perioadă de recuperare după accidentare

Monica Davidescu (45 de ani) va primi despăgubiri financiare de zeci de mii de euro de la o companie din trustul Pro, după ce în 2012 actriţa a suferit o accidentare gravă în emisiunea „Dansez pentru tine“.

Ştiri pe aceeaşi temă

O companie din trustul Pro trebuie să îi plătească Monicăi Davidescu despăgubiri de aproape 30.000 de euro după ce, în timpul repetiţiilor pentru sezonul „Dansez pentru tine“ din 2012, actriţa a suferit o ruptură de menisc pentru care a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală şi de o lungă perioadă de recuperare. 

Aşadar, în urma procesului, Monica Davidescu ar trebui să primească daune materiale în valoare de 15.000 de euro, daune morale de 10.000 de euro şi cheltuieli de judecată în valoare de 3.000 de euro. În primă instanţă, daunele pe care urma să le primească reprezentau echivalentul a 26.000 de euro, însă acum magistraţii au majorat unele sume. 

Recent, potrivit Libertatea, Tribunalul Ilfov a dat următoarea sentinţă, care nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs: „Anulează apelul formulat de S.C. Media Pro Entertainment România S.A. ca netimbrat. Admite apelul formulat de apelanta Davidescu Mariana-Monica. Schimbă în parte Sentinţa civilă apelată în sensul că: Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 69043 lei reprezentând daune materiale. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 13555 lei reprezentând cheltuieli de judecată în fond. Menţine în rest dispoziţiile sentinţei apelate. Obligă intimata la plata către apelantă a sumei de 280,5 lei reprezentând cheltuieli de judecată în apel. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare.“

Amintim că în timpul repetiţiilor pentru sezonul „Dansez pentru tine“ din 2012, Monica Davidescu a suferit o accidentare foarte gravă la ambele picioare. În timp ce exersa dansul în ploaie, partenerul său din cadrul emisiunii s-a dezechilibrat şi a căzut peste ea. Diagnosticul a fost ruptură de menisc, pentru care actriţa a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală şi de o lungă perioadă de recuperare. Pe lângă cheltuielile considerabile, actriţa a pierdut contracte importante în luna în care a fost imobilizată la pat, dar şi ulterior, când a fost nevoită să se deplaseze cu ajutorul cârjelor.
 
Aşa că în 2013, actriţa a acţionat în instanţă MediaPro Entertainment, companie care producea show-ul difuzat de Pro TV. „Respect tot ceea ce înseamnă trustul Media Pro, iar procedurile iniţiate nu reprezintă decât mijlocul legal de soluţionare a unei astfel de probleme“, declara Monica Davidescu la momentul respectiv, pentru „Click“.
 
În 2015 însă, compania a fost cumpărată de producătorul Bobby Păunescu, aşa că situaţia s-a complicat. „Îmi pare tare rău pentru ce i s-a întâmplat doamnei Davidescu. Deşi noi nu avem nici o legătură cu incidentul din trecut, încercăm, totuşi, să găsim o soluţie care să mulţumească părţile implicate“, declara Păunescu atunci.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările