Ce crede Chirilă despre participanţii la mitingul PSD din Craiova: „De scindarea României nu profită decât hoţii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor Chirilă FOTO Facebook
Tudor Chirilă FOTO Facebook

Actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă (44 de ani) a vorbit despre mitingul PSD organizat în Craiova, prilej cu care partidul şi-a prezentat candidaţii la europarlamentare.

Mii de simpatizanţi PSD au participat, vineri, la un miting de amploare al PSD, organizat la Craiova, prilej cu care partidul şi-a prezentat candidaţii la europarlamentare. 

Tudor Chirilă a scris un mesaj pe Facebook prin care a vorbit despre participanţii la mitingul organizat de PSD şi atrage atenţia asupra faptului că acei oameni reprezintă „o realitate pe care partidele din opoziţie ar trebui să o ia în seamă“. 

„Oamenii din acest film reprezintă o realitate pe care partidele din opoziţie ar trebui să o ia în seamă. Iar ceea ce trebuie să înţeleagă partidele din opoziţie este că temele care îi sensibilizează pe aceşti oameni nu sunt autostrăzile, fiscalitatea, birocraţia, infrastructura, sistemul de sănătate sau educaţia. Pe oamenii ăştia îi guvernează frica pentru ziua de mâine, iar asta este o teamă care poate controla un om. Când ţi-e frică pentru ziua de mâine e mai important pentru tine să fii înţeles decât să primeşti ceva. PSD-ul lasă impresia că îi înţelege pe aceşti oameni. Adevărul e că îi îngroapă. Da, ei nu sunt capabili să vadă că PSD nu e preocupat decât de propria reţea mafiotă. Şi ei nu văd asta pentru că opoziţia nu prea i-a căutat niciodată, în schimb, măcar la patru ani, PSD-ul are grijă de ei. Că pe termen lung nu e de fapt nicio grijă, asta e altceva“, a scris Chirilă. 

Cântăreţul subliniază şi faptul că atât timp cât „îi vom privi pe aceşti oameni cu superioritatea cetăţeanului civilizat“, în România nu se va schimba nimic, cu atât mai puţin clasa politică. 

„Câtă vreme din bulele noastre confortabile îi vom privi pe aceşti oameni cu superioritatea cetăţeanului împlinit sau civilizat nu vom ajunge nicăieri. Nici noi, nici România. Poate ar trebui să înţelegem mai bine că şi aceşti oameni sunt România, chiar dacă nu e una pe care s-o idealizăm. De scindarea României nu profită decât hoţii“.

chirila captura facebook
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite