Ce avere a strâns Marcel Vela. Ministrul Afacerilor Interne are şi un credit bancar pentru care plăteşte lunar rate

Ce avere a strâns Marcel Vela. Ministrul Afacerilor Interne are şi un credit bancar pentru care plăteşte lunar rate

Averea lui Marcel Vela.

Marcel Vela apare zilnic cu declaraţii noi, mereu e prezent pe micul ecran, în conferinţe de presă, unde transmite populaţiei veşti noi sau măsuri privind pandemia de coronavirus. Acesta ocupă funcţii importante, a strâns şi o avere în urma anilor de muncă. Iată câte bunuri deţine acesta şi ce salariu are!

Datorită meseriei pe care o are, Marcel Vela şi-a făcut publică declaraţia de avere. La fel ca şi ceilalţi miniştrii ai Cabinetului Orban, acesta a dezvăluit ce bunuri deţine, ce avere are, câţi bani câştigă lunar. Ion Marcel Vela - cunoscut ca Marcel Vela - este politician, ministru şi senator român, ales în 2016. Din 4 noiembrie 2019 face parte din ambele cabinete Ludovic Orban, ca ministru al Afacerilor Interne.

Din declaraţia de avere a ministrului Marcel Vela a reieşit un detaliu interesant: preferă să îşi ţină cea mai mare parte a economiilor în numerar, probabil într-un seif, nu într-un cont bancar. Iată şi ce salariu primeşte lunar. 

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările