Ce artist celebru a fost rugat personal de prinţul Harry să cânte la nunta lui cu Meghan Markle FOTO

Ce artist celebru a fost rugat personal de prinţul Harry să cânte la nunta lui cu Meghan Markle FOTO

Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai 2018 FOTO Guliver/Getty Images

Prinţul Harry al Marii Britanii şi logodnica lui, actriţa americană Meghan Markle, se vor căsători pe 19 mai, iar la nunta lor vor lua parte şi câţiva artişti celebri care vor întreţine atmosfera de poveste.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prinţul Harry l-a rugat personal pe Ed Sheeran să cânte la nunta sa cu Meghan Markle, a declarat o sursă apropiată familiei regale, potrivit US Weekly. 
 
Propunerea nu este una neaşteptată, având în vedere că artistul britanic este un apropiat al prinţesei Beatrice. 
 
De altfel, Ed Sheeran a dat de înţeles că este disponibil şi fericit să cânte la nunta cuplului regal. Recent, cântăreţul a răspuns entuziast „Sigur că da, de ce nu?“, în momentul în care a fost întrebat de jurnalişti dacă va accepta să cânte la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle.
 
Mai mult, zilele trecute, în timpul unei recepţii de la Palatul din Scoţia, un gup de copii au întâmpinat cuplul regal cu o interpretare acustică a hit-ului „Perfect“ din repertoriul lui Sheeran şi chiar au glumit pe seama faptului că l-ar putea înlocui la nuntă pe artistul laureat cu Grammy. 

Prinţul Harry şi Meghan Markle au fost vizibil emoţionaţi şi încântaţi de gestul copiilor. „Pur şi simplu au rămas fără cuvinte. Meghan era pe punctul de a plânge. Ne-au felicitat la final şi ne-au spus că s-au simţit extraordinar“, a povestit pentru revista People o tânără de 17 ani care s-a aflat în cor.
   
Ed Sheeran FOTO Getty Images
 
Meghan Markle (36 de ani) şi prinţul Harry (32 de ani) se vor căsători pe 19 mai la Capela St. George a Castelului Windsor. Palatul a confirmat cei doi vor fi căsătoriţi de Justin Welby, arhiepiscop de Canterbury. Ceremonia de la Capela St. George va fi condusă de David Conner, decan al Windsor.
 
În Capela St. George pot lua parte la slujbe aproximativ 800 de persoane, ceea ce înseamnă că prinţul Harry şi Markle vor avea o nuntă mai intimă decât cea pe care au avut-o ducele şi ducesa de Cambridge, la Westminster Abbey.

 
De altfel, se aşteaptă ca cei doi să danseze pe melodia „Your Song“ a lui Elton John, care şi-a anulat deja mai multe evenimente pentru a putea participa la viitoarea nuntă din familia regală britanică. 
 
Mai mult, după anunţul că trupa „Spice Girls“ se va reuni pentru mai multe proiecte muzicale de anul acesta, show-ul lor de debut ar putea avea loc chiar la nunta regală mult aşteptată. 
 
„Geri Horner (n.r.- membră a trupei Spice Girls) e de părere că nunta regală este o oportunitate uriaşă şi că ar trebui să se ofere să cânte la nunta lor. Nunta regală se potriveşte perfect din moment ce trupa îşi doreşte ca show-ul de debut să fie unul «100% britanic»“, a declarat o sursă apropiată trupei, potrivit Daily Mail.   
citeste totul despre: